Πολιτική

Ο Κασσελάκης στη δίνη της “δεξαμενής νερού” στις Σπέτσες

Ο Κασσελάκης στη δίνη της “δεξαμενής νερού” στις Σπέτσες

Πηγή Φωτογραφίας: [370616] ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Καινούργιοι πονοκέφαλοι έρχονται να προστεθούν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Οι θερινές διακοπές του Στέφανου Κασσελάκη ξεκίνησαν στα τέλη Ιουλίου, ωστόσο η τρέχουσα επικαιρότητα τον έχει υποχρεώσει να παραμένει σε επαφή με τους στενούς συνεργάτες του και να παρεμβαίνει διαδικτυακά μέσω αναρτήσεων. Σε άλλες συνθήκες, η Κουμουνδούρου θα είχε τη δυνατότητα να επιτίθεται ανενόχλητα στην κυβέρνηση για θέματα όπως η ακρίβεια και οι υποκλοπές, αλλά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καλείται τώρα να δώσει εξηγήσεις σχετικά με την «πισίνα» στο εξοχικό του στις Σπέτσες.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε τρεις αναρτήσεις σχετικά με τη «δεξαμενή νερού» στο εξοχικό του, απαντώντας σε δημοσιεύματα του Πρώτου Θέματος, ενώ επιτέθηκε στον εκδότη του, χαρακτηρίζοντας το μέσο ως «πληρωμένο πιστόλι του κ. Μητσοτάκη». Επιπλέον, προχώρησε σε δύο αναρτήσεις για να απαντήσει στις κατηγορίες του Άδωνι Γεωργιάδη σχετικά με τους απλήρωτους εργαζόμενους στα κομματικά μέσα ενημέρωσης, ενώ παράλληλα επιτέθηκε στην κυβέρνηση για άλλα θέματα της επικαιρότητας.

Στο επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη υπάρχει ανησυχία σχετικά με το γεγονός ότι επανέρχονται κατηγορίες εις βάρος του για ζητήματα προσωπικής και περιουσιακής φύσης, γεγονός που ενδέχεται να «θολώσει» την εικόνα της αντιπολίτευσης. Για το λόγο αυτό, σήμερα η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεχαγιά, θα προβεί σε δηλώσεις με στόχο να αναστρέψει το αρνητικό κλίμα και να περάσει στην αντεπίθεση η Κουμουνδούρου σε μια σειρά θεμάτων για τα οποία η κυβέρνηση θεωρείται «υπόλογη».

Οι εσωκομματικές αντιπαραθέσεις παραμένουν έντονες, παρά την καλοκαιρινή ραστώνη, ιδιαίτερα καθώς ο Παύλος Πολάκης απολαμβάνει την κομματική προστασία του Στέφανου Κασσελάκη. Ο διαγραφείς από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όχι από το κόμμα, επιτέθηκε χθες εκ νέου στην Αθηνά Λινού, κατηγορώντας την ουσιαστικά για διαπλοκή με αιρετούς της ΝΔ.

Σε ανάρτησή του, ο Παύλος Πολάκης δημοσίευσε απόφαση της Περιφέρειας Αττικής από το 2021, στην οποία ο τότε περιφερειάρχης, Γιώργος Πατούλης, «ως ευαίσθητος και συμπονετικός άντρας αποφασίζει να αντιμετωπίσει τη μοναξιά και την κοινωνική απομόνωση των ηλικιωμένων σε μόλις 8 μήνες (!!!)». Ο βουλευτής Χανίων ανέφερε ότι δαπανήθηκαν «τριάντα χιλιάδες ευρώ» και το έργο ανατέθηκε απευθείας στην «εταιρεία “ΠΡΟΛΗΨΗ” της κυρίας Λινού (sic) και του συζύγου της». Κλείνοντας την ανάρτησή του, τόνισε: «Κλάψτε ελεύθερα».

Η απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να μην απομακρύνει τον Παύλο Πολάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ έχει δύο άμεσες συνέπειες. Από τη μία, παρέχει στη ΝΔ την ευκαιρία να συνδέσει τα δύο πρόσωπα, και από την άλλη, δίνει στον κρητικό βουλευτή τη δυνατότητα να συνεχίζει τις επιθέσεις του, τόσο εντός όσο και εκτός του ΣΥΡΙΖΑ, επαναφέροντας τις απόψεις του, για τις οποίες είχε σχεδόν αποκλειστεί από την Κουμουνδούρου επί προεδρίας Τσίπρα. Ωστόσο, το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να ενώνει τους Κασσελάκη και Πολάκη, καθώς αναμένεται να υπάρξει μια κοινή προσπάθεια ενάντια στους κυβερνητικούς στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που παραμένουν στο κόμμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments