Trash

Vincent Cassel: Η πρώην του κάνει διακοπές στην Ελλάδα – Σε ποιο νησί βρίσκεται…

Vincent Cassel: Η πρώην του κάνει διακοπές στην Ελλάδα – Σε ποιο νησί βρίσκεται…

Πηγή Φωτογραφίας: Tina Kunakey stars in Monday Swimwear spring-summer 2022 campaign. Photo: Morgane Lay

Η καλλονή πρώην σύζυγος του Γάλλου ηθοποιού απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στη χώρα μας

Το ελληνικό καλοκαίρι έζησε φέτος η Tina Kunakey, η πρώην σύζυγος του Βενσάν Κασέλ, η οποία μετά το ταξίδι της στην Ιταλία βρέθηκε στην Ελλάδα.

Το διάσημο μοντέλο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ελλάδα, με τους διαδικτυακούς της φίλους να την καλωσορίζουν στην Κέρκυρα και η… «made in Greece» ανάρτησή της να ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tinakunakey (@tinakunakey)

Στο carousel post που μοιράστηκε στα social media, η Tina Kunakey ποζάρει στο deck ενός υπερπολυτελούς yacht έχοντας μόλις βγει από τη θάλασσα, κάνει jet ski και βόλτες στα σοκάκια του νησιού μαζί με το μοντέλο και influencer, Jenna Bey, με την οποία δίνει ένα… πεταχτό φιλί, ενώ κολυμπάνε στα σμαραγδένια νερά του Ιονίου.

Η ίδια μαγνητίζει τα βλέμματα με τις εντυπωσιακές αναλογίες της, αποδεικνύοντας πως δεν είναι τυχαία ένα από τα top model της βιομηχανίας της μόδας. Ο χωρισμός του Βενσάν Κασέλ με την Tina Kunakey είχε πέσει σαν βόμβα, αφού μετά από πέντε χρόνια έγγαμου βίου και την απόκτηση ενός παιδιού, ο ηθοποιός διέγραψε από τον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όλες τις φωτογραφίες με την καλλονή σύζυγό του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments