Αθλητισμός

Μάλμε ΠΑΟΚ: Αυτή είναι η ενδεκάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου με μια έκπληξη!

Μάλμε ΠΑΟΚ: Αυτή είναι η ενδεκάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου με μια έκπληξη!

Πηγή Φωτογραφίας: ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Εκτός των αρχικών επιλογών του Ραζβάν Λουτσέσκου για την πρώτη «μάχη» του ΠΑΟΚ με τη Μάλμε έμεινε ο Ουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο Νιγηριανός αμυντικός εμφανίζεται κοντά στην μεταγραφή του στην Σαουδική Αραβία και το συγκεκριμένο σενάριο εμφανίζεται να… ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα με την επιλογή του Ρουμάνου κόουτς του ΠΑΟΚ να αφήσει τον διεθνή άσο εκτός των αρχικών του επιλογών για τον πρώτο αγώνα με τους Σουηδούς, σε σχέση με την παρουσία του στο βασικό σχήμα στις αναμετρήσεις με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα.

Από εκεί και πέρα, στο 4-2-3-1 με το οποίο παρατάσσει τους Πρωταθλητές Ελλάδας ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο Κοτάρσκι θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Στα δεξιά θα είναι ο Ότο και στα αριστερά ο Μπάμπα. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Κουλιεράκης και Κεντζιόρα, με τον Σβαμπ και τον Οζντόεφ να βρίσκονται πιο μπροστά τους.

Επιτελικός μέσος θα είναι ο Κωνσταντέλιας, με τον Τάισον στα αριστερά και τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς στα δεξιά. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Μπράντον Τόμας.

Στον πάγκο για τον ΠΑΟΚ θα είναι οι: Τσιφτσής, Σάστρε, Μιχαηλίδης, Εκόνγκ, Θυμιάνης, Καμαρά, Τσιγγάρας, Βιεϊρίνια, Ντεσπότοφ, Μουργκ, Τισουντάλι, Τσαλόφ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments