Αθλητισμός

ΝΟΑ ΑΕΚ: Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Ένωση [3-1]

ΝΟΑ ΑΕΚ: Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Ένωση [3-1]

Πηγή Φωτογραφίας: [371203] CONFERENCE LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΝΟΑ - ΑΕΚ //EUROKINISSI

Η ΑΕΚ προηγήθηκε με γκολ του Λιβάι Γκαρσία

Η ΑΕΚ προηγήθηκε με γκολ του Λιβάι Γκαρσία κόντρα στη Νόα στον πρώτο αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, ένα λάθος του Στρακόσα όμως έφερε την ισοφάριση και στη συνέχεια έγινε το ασύλληπτο, με τους Αρμένιους να προηγούνται με 2-1 χάρη σε εκτέλεση φάουλ του… τερματοφύλακά τους από την περιοχής τους (!), για να διαμορφωθεί το τελικό 3-1 στο 97′ από τον Μανβελγιάν.

Ο αγώνας άρχισε με δυνατό αέρα που ευνοούσε στο πρώτο ημίχρονο τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι φρόντισαν να απειλήσουν από νωρίς και συγκεκριμένα στο 8′ με την κεφαλιά του Μουκουντί που έφυγε ελάχιστα άουτ μετά το φάουλ του Γκατσίνοβιτς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Ήταν η πρώτη καλή φάση για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, προσπάθησε να πιέσει για το γκολ και τελικά το πέτυχε στο 22′ σε νέα στατική φάση και από εκτέλεση ξανά του Γκατσίνοβιτς. Η διαφορά είναι ότι αυτή τη φορά επρόκειτο για κόρνερ και ο Λιβάι Γκαρσία με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Νόα: Τσαντσάρεβιτς, Σίλβα, Μιλίκοβιτς, Θοράρινσον, Σάντος, Γκαμπό (46′ Γκρεγκόριο), Σαγκαρέ, Μονβελγιάν, Πίνσον (78′ Μουραντιάν), Φερέιρα (89′ Πετροσιάν), Αίας (46′ Αβανεσιάν).

ΑΕΚ: Στρακόσα, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Κάλενς (72′ Χατζισαφί), Σιμάνκσι, Πινέδα (68′ Περέιρα), Ελίασον (78′ Άμραμπατ), Λούμπιτσιτς (72′ Λαμέλα), Γκατσίνοβιτς, Λιβάι Γκαρσία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments