Αθλητισμός

Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός ημιτελικών η Εθνική πόλο γυναικών που έχασε από την Αυστραλία

Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός ημιτελικών η Εθνική πόλο γυναικών που έχασε από την Αυστραλία

Πηγή Φωτογραφίας: [371193] ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ / ΠΑΡΙΣΙ 2024 / 11η ΗΜΕΡΑ / ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΝΙΚΟΣ ΖΑΓΚΑΣ / EUROKINISSI)

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε με 9-6 από την Αυστραλία

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε με 9-6 από την Αυστραλία στον προημιτελικό του Ολυμπιακού Τουρνουά και είπε «αντίο» στη γαλλική πρωτεύουσα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hellenic Olympic Committee (@hellenic_olympic_committee)

Ο ρυθμός ήταν ιδιαιτέρως χαμηλός στα πρώτα λεπτά. Ακόμα και οι φάσεις που δημιουργούσαν οι δύο ομάδες δεν έφερναν αποτέλεσμα, είτε λόγω αστοχίας, είτε λόγω αποκρούσεων. Εν τέλει η λύση ήρθε από εκτέλεση πέναλτι της Γουίλιαμς, με το σκορ να ανοίγει. Έτσι έκλεισε και η πρώτη περίοδο, με τις Αυστραλές να πετυχαίνουν και δεύτερο τέρμα. Ωστόσο, δεν έμειναν εκεί, μιας και με τη συμπλήρωση 10 λεπτών έκαναν το 3-0. Η συγκεκριμένη εξέλιξη… θορύβησε τις παίκτριες της Καμμένου, που απάντησαν με εμφατικό τρόπο. Μέσα σε τρία λεπτά πέτυχαν ισάριθμα τέρματα με τις Μυριοκεφαλιτάκη, Γιαννοπούλου και Ξενάκη. Το ημίχρονο έληξε στο 4-3 με… buzzer-beater της Άντριους.

Όπως φάνηκε στη συνέχεια, οι Αυστραλές απάντησαν με το… ίδιο νόμισμα, μιας κι έφτασαν σε δικό τους σερί 3-0 για να κάνουν το 6-3. Η Ελευθεριάδου σκόραρε 12″ πριν τη λήξη του τρίτου οκταλέπτου, για το 6-4 που κρατούσε την Εθνική στη διεκδίκηση. Ωστόσο, η εικόνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος δεν βελτιώθηκε, με αποτέλεσμα να έρθει το 7-4 από την Χάλιγκαν. Τρία λεπτά πριν το τέλος έγινε το 8-4 από την Γουίλιαμς, με το παιχνίδι σε εκείνο το σημείο ουσιαστικά να έχει κριθεί. Νίνου και Ξενάκη μείωσαν στο 31′, όμως το τελειωτικό χτύπημα για το 9-6.

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 4-3, 6-4, 9-6

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments