Αθλητισμός

Ολυμπιακοί Αγώνες: Υπέκυψε η Εθνική στο ματς με Γερμανία και αποχαιρετά το τουρνουά

Ολυμπιακοί Αγώνες: Υπέκυψε η Εθνική στο ματς με Γερμανία και αποχαιρετά το τουρνουά

Πηγή Φωτογραφίας: [371191]ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ / ΠΑΡΙΣΙ 2024 / 11η ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ. (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ξανά σούπερ αποτελεσματικός στις φάσεις που βρήκε τρύπες και επιτέθηκε προς το αντίπαλο καλάθι, ο Τόμας Γουόκαπ βοήθησε πολύ στο σκοράρισμα, όμως ο Βασίλης Σπανούλης δεν είδε άλλους να έχουν συνεισφορά

Ολοκληρώθηκε το σπουδαίο παιχνίδι για τους «8» ανάμεσα στην Εθνική μας ομάδα και τη Γερμανία, με την Ελλάδα να χάνει 76-63 από μία ανώτερη ομάδα και να αποχαιρετά το τουρνουά.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ξανά σούπερ αποτελεσματικός στις φάσεις που βρήκε τρύπες και επιτέθηκε προς το αντίπαλο καλάθι, ο Τόμας Γουόκαπ βοήθησε πολύ στο σκοράρισμα, όμως ο Βασίλης Σπανούλης δεν είδε άλλους να έχουν συνεισφορά στο εμπρός μέρος του γηπέδου.

Αμυντικά η Εθνική έκανε σπουδαία δουλειά, με τακτική απέναντι στον Ντένις Σρούντερ και με σκληράδα, σε αυτό το επίπεδο, όμως, απέναντι σε μία τόσο σπουδαία ομάδα, χρειαζόταν κάτι περισσότερο στην επίθεση.

Οι πρωταθλητές κόσμου συνεχίζουν, για να παλέψουν στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων με τον νικητή του ζευγαριού Γαλλία-Καναδάς.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 11-21, 36-36, 59-52, 76-63

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments