Διεθνή

Απειλές Νασράλα στο Ισραήλ: Θα χτυπήσουμε ισραηλινές θέσεις βαθύτερα στη χώρα, δεν έχετε δει ακόμα αντίποινα

Απειλές Νασράλα στο Ισραήλ: Θα χτυπήσουμε ισραηλινές θέσεις βαθύτερα στη χώρα, δεν έχετε δει ακόμα αντίποινα

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Απειλές Νασράλα κατά Ισραήλ: Θα χτυπήσουμε νέες ισραηλινές θέσεις βαθύτερα στη χώρα, δεν έχετε δει ακόμα αντίποινα

Αναφερόμενος στον θάνατο του Φουάντ Σουκρ, ο Χασάν Νασράλα παραδέχτηκε ότι η οργάνωσή του υπέστη μεγάλη απώλεια

Οηγέτης της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα ανακοίνωσε την Τρίτη, σε διάγγελμα του, ότι η σιιτική οργάνωση στοχεύει τώρα να χτυπήσει νέες ισραηλινές θέσεις, «βαθύτερα στη χώρα».

Μιλώντας για το Ισραήλ που σκότωσε τον ανώτερο διοικητή της οργάνωσης, Φουάντ Σουκρ, ο Νασράλα απείλησε ότι οι τελευταίες στρατιωτικές επιχειρήσεις της Χεζμπολάχ «δεν έχουν καμία σχέση με τα αντίποινα του που υποσχεθήκαμε, τα οποία δεν έχουν έρθει ακόμη».

Αναφερόμενος πιο εκτεταμένα στον θάνατο του Σουκρ, ο επικεφαλής της Χεζμπολάχ παραδέχτηκε ότι η οργάνωσή του υπέστη μεγάλη απώλεια, διαμηνύοντας ωστόσο ότι «αυτό δεν μας αποδυναμώνει ούτε μας κλονίζει».

Ο θάνατος του διοικητή της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια ήταν μεγάλο πλήγμα για τη Χαμάς και τον άξονα της αντίστασης, παραδέχθηκε ακόμα.

«Δεν θα επιτρέψουμε στον Νετανιάχου και τους Σιωνιστές να νικήσουν την αντίσταση στη Γάζα και τη Δυτική Όχθη» διεμήνυσε ο Νασράλα.

«Οι Σιωνιστές θέλουν να σχηματιστεί ένα εβραϊκό κράτος στη Δυτική Όχθη και τη Λωρίδα της Γάζας. Δεν τους νοιάζει αν ζουν Παλαιστίνιοι εκεί» υποστήριξε.

«Όλοι πρέπει να καταλάβουν τον μεγάλο κίνδυνο των εγκληματιών Σιωνιστών» πρόσθεσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments