Διεθνή

CNN: Ο Τιμ Ουόλτς υποψήφιος αντιπρόεδρος της Κάμαλα Χάρις -Ποιος είναι

CNN: Ο Τιμ Ουόλτς υποψήφιος αντιπρόεδρος της Κάμαλα Χάρις -Ποιος είναι

Πηγή Φωτογραφίας: the pressroom//CNN: Ο Τιμ Ουόλτς υποψήφιος αντιπρόεδρος της Κάμαλα Χάρις -Ποιος είναι

Σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο CNN, η Χάρις επέλεξε τον Τιμ Ουόλτς. Ο κυβερνήτης της Μινεσότα Τιμ Ουόλτς είναι πρώην στρατιώτης και πρώην δάσκαλος

Η Κάμαλα Χάρις επέλεξε ποιος θα είναι ο υποψήφιος αντιπρόεδρός της, όπως μεταδίδει το CNN. Σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο CNN, η Χάρις επέλεξε τον Τιμ Ουόλτς. Ο κυβερνήτης της Μινεσότα Τιμ Ουόλτς είναι πρώην στρατιώτης και πρώην δάσκαλος.

Ως πρώην μέλος του Κογκρέσου από μια περιοχή με έντονο ρεπουμπλικανικό στοιχείο, ο 60χρονος Ουόλτς έχει αποδείξει ότι μπορεί να προσελκύσει την ψήφο λευκών αγροτών αν και ως κυβερνήτης πίεσε επίσης για πρωτοβουλίες όπως η διανομή δωρεάν σχολικών γευμάτων σε όλους και για διευρυμένη άδεια μετ’ αποδοχών για τους εργαζόμενους. Η Μινεσότα είναι πιθανό να περάσει στον έλεγχο των Δημοκρατικών στις εκλογές, ενώ συνορεύει με άλλες δύο κρίσιμες πολιτείες, το Ουισκόνσιν και το Μίσιγκαν.

Η λίστα των υποψηφίων της Χάρις, που παίρνει κεφάλι πλέον στις δημοσκοπήσεις, είχε περιοριστεί σήμερα το πρωί σε δύο άτομα: τον κυβερνήτη της Πενσιλβάνια Τζος Σαπίρο και τον ομόλογό του της Μινεσότα, Τιμ Ουόλτς, ο οποίος φέρεται τελικά πως θα είναι ο «εκλεκτός».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments