Διεθνή

Κάμαλα Χάρις: Γιατί επέλεξε για αντιπρόεδρο τον Τιμ Γουόλτς

Κάμαλα Χάρις: Γιατί επέλεξε για αντιπρόεδρο τον Τιμ Γουόλτς

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Κάμαλα Χάρις: Γιατί επέλεξε για αντιπρόεδρο τον Τιμ Γουόλτς

Eπηρεάστηκε από πολλούς παράγοντες, αλλά υπήρξε ένα σημείο που εντυπωσίασε την Κάμαλα Χάρις και τη βοήθησε να καταλήξει στην απόφαση αυτή

Η Κάμαλα Χάρις επέλεξε σήμερα το απόγευμα (6/8) τον Τιμ Γουόλτς για υποψήφιο αντιπρόεδρό της, εν όψει των εκλογών στις ΗΠΑ τον Νοέμβριο.

Σύμφωνα με το CNN, επηρεάστηκε από πολλούς παράγοντες, αλλά υπήρξε ένα σημείο που εντυπωσίασε την Χάρις και τη βοήθησε να καταλήξει στην απόφαση αυτή.

Κάμαλα Χάρις: Τι την εντυπωσίασε στον Τιμ Γουόλτς και τον επέλεξε για υποψήφιο αντιπρόεδρο

Σύμφωνα με το CNN, η αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις, καθώς ήταν σε εξέλιξη η διαδικασία του ελέγχου των υποψηφίων, εντυπωσιάστηκε από την εύθυμη αλλά μαχητική διάθεση και τη χαρούμενη παρουσία του κυβερνήτη της Μινεσότα, Τιμ Γουόλτς.

Αυτά τα χαρακτηριστικά του κυβερνήτη της Μινεσότα φαίνεται ότι βοήθησαν στην επιλογή του ως υποψήφιου αντιπροέδρου στην καμπάνια της Κάμαλα Χάρις.

Τα χαρακτηριστικά του Γουόλτς που οδήγησαν στην επιλογή του Η επιλογή του Τιμ Γουόλτς από την αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις στηρίχθηκε σε μεγάλο βαθμό στην εμπειρία, στο βιογραφικό του αλλά και στη χημεία τους, δήλωσε πηγή προσκείμενη στη διαδικασία.

Η Χάρις προσελκύστηκε από την εκτελεστική εμπειρία του ως κυβερνήτη και το ιστορικό του, συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών του θέσεων σχετικά με τις άδειες μετ’ αποδοχών, τον έλεγχο της οπλοκατοχής, τα αναπαραγωγικά δικαιώματα και τα δωρεάν σχολικά γεύματα, δήλωσε η πηγή, καθώς και από την ικανότητά του να είναι αποτελεσματικός και να προβάλλει τις αντιθέσεις με τον υποψήφιο αντιπρόεδρο του Τραμπ, τον γερουσιαστή Τζέι Ντι Βανς από το Οχάιο.

Η Χάρις βρήκε το βιογραφικό του συναρπαστικό: το ιστορικό του ως καθηγητή λυκείου και προπονητή ποδοσφαίρου, τη θητεία του στην Εθνοφρουρά του στρατού και τις ρίζες του στην αγροτική Αμερική, θεωρώντας ότι η ιστορία του θα προσελκύσει τους ψηφοφόρους στις κρίσιμες μεσοδυτικές πολιτείες.

Καθώς η Χάρις το σκεφτόταν, ένας από τους πιο κρίσιμους παράγοντες για την απόφασή της ήταν η ισχυρή προσωπική της σχέση με τον Γουόλτς, που την έκανε να πιστεύει ότι θα είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης στην προεκλογική εκστρατεία και, ενδεχομένως, στη διακυβέρνηση, σύμφωνα με το CNN.

Κάμαλα Χάρις: “Αισθανόταν όλο και πιο κοντά” με τον Γουόλτς τις τελευταίες ημέρες της διαδικασίας επιλογής

Μάλιστα, συνεχίζει το ρεπορτάζ, η Χάρις αισθανόταν όλο και πιο κοντά με τον Γουόλτς τις τελευταίες ημέρες της διαδικασίας. Αυτό δήλωσαν άνθρωποι που γνωρίζουν τις λεπτομέρειες της διαδικασίας για την επιλογή που ανέδειξε τον πρώην βουλευτή, δάσκαλο και διοικητή της Εθνοφρουράς του στρατού, σε φαβορί για να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο των Δημοκρατικών και να βοηθήσει στη μάχη του κόμματος εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ.

Μια μικρή ομάδα από την εκστρατεία της Χάρις βρισκόταν σε ετοιμότητα κοντά στο μέγαρο του κυβερνήτη της Μινεσότα για να τον υποδεχθεί και να πετάξει μαζί του στη Φιλαδέλφεια, όπου θα εμφανιστεί απόψε με τη Χάρις στην πρώτη κοινή τους συγκέντρωση.

“Ενθουσιασμένο” το επιτελείο της Κάμαλα Χάρις

Ο Γουόλτς ήταν το «αγαπημένο πρόσωπο του επιτελείου», λέει πηγή στο αρχηγείο της εκστρατείας της Χάρις.

Ο κυβερνήτης της Μινεσότα Τιμ Γουόλτς, όπως μετέδωσε το CNN, ήταν ο «αγαπημένος του προσωπικού», σύμφωνα με δήλωση από πηγή στο αρχηγείο της εκστρατείας της Χάρις στο Γουίλμινγκτον του Ντελαγουέαρ.

«Αν είναι αυτός [ο υποψήφιος αντιπρόεδρος], είμαστε ενθουσιασμένοι. Μας αρέσει», δήλωσε η πηγή νωρίτερα.

Τιμ Γουόλτς: “Η μεγαλύτερη τιμή της ζωής μου”

Ο Τιμ Γουόλτς έκανε το πρώτο του δημόσιο σχόλιο, μιλώντας για μεγάλη τιμή.

«Είναι η μεγαλύτερη τιμή της ζωής μου να συμμετάσχω με την Κάμαλα Χάρις σε αυτή την εκστρατεία», γράφει στο X. «Είμαι μέσα» σημειώνει, και προσθέτει ότι η Χάρις «μας δείχνει την πολιτική τού τι είναι δυνατό».

«Μου θυμίζει λίγο την πρώτη ημέρα του σχολείου», λέει. «Οπότε, ας το κάνουμε, φίλοι μου!»

“Επικίνδυνος αριστεριστής, εξτρεμιστής” ο Τιμ Γουόλτς λέει το επιτελείο του Τραμπ

Μετά την ανακοίνωση, η καμπάνια του Ντόναλντ Τραμπ αντέδρασε στην επιλογή της Κάμαλα Χάρις για τον υποψήφιο αντιπρόεδρό της.

Το προεκλογικό επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε «επικίνδυνο αριστεριστή» τον Τιμ Γουόλτς, αφού ανακοινώθηκε ότι ο Δημοκρατικός κυβερνήτης της Μινεσότα θα είναι ο υποψήφιος αντιπρόεδρος στο πλευρό της Κάμαλα Χάρις, στις εκλογές του Νοεμβρίου.

«Όπως και η Κάμαλα Χάρις, ο Τιμ Γουόλς είναι ένας επικίνδυνος αριστεριστής, εξτρεμιστής, και το όραμα της Χάρις και του Γουόλς» να μετατρέψουν τις ΗΠΑ σε Καλιφόρνια συνιστά «τον εφιάλτη κάθε Αμερικανού», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Κάρολιν Λίβιτ, η εκπρόσωπος του επιτελείου του πρώην Ρεπουμπλικανού προέδρου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments