Διεθνή

Μέση Ανατολή: Ισραηλινά μαχητικά “έσπασαν” το φράγμα ήχου πάνω από τη Βηρυτό

Μέση Ανατολή: Ισραηλινά μαχητικά “έσπασαν” το φράγμα ήχου πάνω από τη Βηρυτό

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Μέση Ανατολή: Ισραηλινά μαχητικά "έσπασαν" το φράγμα ήχου πάνω από τη Βηρυτό

Οι υπερπτήσεις και οι ηχητικές εκρήξεις έγιναν λίγα λεπτά πριν το μνημόσυνο μιας εβδομάδας του ανώτατου στρατιωτικού διοικητή της λιβανικής ένοπλης ομάδας Φουάντ Σουκρ

To φράγμα του ήχου πάνω από τη Βηρυτό “έσπασαν” ισραηλινά μαχητικά σύμφωνα με το Reuters. Σύμφωνα με το διεθνές πρακτορείο, Ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη πέταξαν χαμηλά πάνω από την πρωτεύουσα του Λιβάνου Βηρυτό την Τρίτη 6 Αυγούστου, με μάρτυρες να λένε ότι μπορούσαν να δουν τα αεροπλάνα με γυμνό μάτι και δημιουργώντας έναν από τους δυνατότερους ήχους που άκουσαν οι κάτοικοι εδώ και χρόνια.

Οι υπερπτήσεις και οι ηχητικές εκρήξεις έγιναν λίγα λεπτά πριν ο αρχηγός της Χεζμπολάχ, Σαγιέντ Χασάν Νασράλα, ξεκινήσει μια ομιλία για να τιμήσει το μνημόσυνο μιας εβδομάδας του ανώτατου στρατιωτικού διοικητή της λιβανικής ένοπλης ομάδας Φουάντ Σουκρ, που σκοτώθηκε σε ισραηλινό χτύπημα την περασμένη εβδομάδα στα νότια προάστια της Βηρυτού.

Ισραήλ: Προειδοποιήσεις για εισβολή drone στο βόρειο τμήμα – Αναφορές για τραυματίες

Σύμφωνα με ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν στη βόρεια πόλη Mazra’a στη Δυτική Γαλιλαία

Προειδοποιήσεις για εισβολή μη επανδρωμένων αεροσκαφών ακούστηκαν το μεσημέρι της Τρίτης (6/8), γύρω στις 12:21 μ.μ., στη Ναχαρίγια και την Άκρα στη Δυτική Γαλιλαία στο βόρειο Ισραήλ.

Επιπλέον, συναγερμοί ήχησαν και στα κιμπούτζ Lochamei HaGetaot, Evron και Regba.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments