Lifestyle

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Το δώρο που της πήρε ο μπαμπάς του Χρήστου Μάστορα – “Μου το έφερε από την Κίνα”

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Το δώρο που της πήρε ο μπαμπάς του Χρήστου Μάστορα – “Μου το έφερε από την Κίνα”

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/garifalia.kalifoni

Θυμίζουμε μάλιστα ότι το ζευγάρι γιόρτασε πρόσφατα την δεύτερη επέτειο της σχέσης του.

Μία αποκάλυψη έκανε το βράδυ της Κυριακής 4, Αυγούστου η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram. Η ίδια, εμφανίστηκε με ένα πολύ κομψό μαντήλι στα μαλλιά της και δέχτηκε πάρα πολλές ερωτήσεις για το που μπορούν οι διαδικτυακοί της ακόλουθοι να βρουν παρόμοιο. Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη λοιπόν, έλυσε την απορία και αποκάλυψε ότι είναι δώρο του μπαμπά του Χρήστου, εννοώντας προφανώς το σύντροφό της, Χρήστο μάστορα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Garifalia kalifoni (@garifalia.kalifoni)

“Το μαντήλι έχει κάνει πάταγο είναι δώρο του μπαμπά του Χρήστο από την Κίνα! να είναι καλά με έχει κατα βολέψει το βάζω και σαν φούστα και σαν top και τώρα και στα άλουστα μαλλιά μου” γράφει στη λεζάντα μιας φωτογραφίας που δημοσίευσε.

Θυμίζουμε μάλιστα ότι το ζευγάρι γιόρτασε πρόσφατα την δεύτερη επέτειο της σχέσης του. Το εντυπωσιακό μοντέλο είχε μιλήσει παλαιότερα για τη γνωριμία με τον frontman του γκρουπ Μελisses: «Στις 25 Φεβρουαρίου του 2020 είχα πάει σε ένα event που τραγουδούσαν οι Μελisses. Εγώ είχα σχέση κi είχε κι αυτός. Όταν τον είδα τότε μου έκανε “κλικ”. Είχα πει “Τι ωραίο παιδί!”, κάτι έγινε στο μυαλό μου. «Στις 2 Αυγούστου του 2022 ήταν η αρχή της σχέσης μου με τον Χρήστο. Θυμάμαι τότε είχαν βγει και κάποια άρθρα, αλλά εμείς ακόμα τότε δεν το είχαμε πει», πρόσθεσε.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments