Πολιτική

Επίθεση Πολάκη σε Λινού: Οι κατηγορίες για εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ- Τι είπε για Κασσελάκη

Επίθεση Πολάκη σε Λινού: Οι κατηγορίες για εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ- Τι είπε για Κασσελάκη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Επίθεση Πολάκη σε Λινού: Οι κατηγορίες για εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ- Τι είπε για Κασσελάκη

Συνεχίζεται η επίθεση του Παύλου Πολάκη στην Αθηνά Λινού με αφορμή την οργάνωση ''ΔΙΑΤΡΟΦΗ''

Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Χανίων, Παύλος Πολάκης προς την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑΑθηνά Λινού σχετικά με την κοινωφελή δράση της για την αντιμετώπιση του φαινομένου της παιδικής φτώχειας, μέσα από την οργάνωση «ΔΙΑΤΡΟΦΗ».

Αυτή τη φορά σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται σε χρήματα που παίρνει από χορηγίες χωρίς όμως να καταθέτει οικονομικούς απολογισμούς, ενώ καταγγέλλει πως «η ΑΜΚΕ Πρόληψη που ανήκει στην κ. Λινού και τον σύζυγό της πληρώνει μηνιαίο ενοίκιο σχεδόν 5.000 ευρώ σε εταιρεία (…) η οποία ανήκει στην ίδια».

Παράλληλα, στην ανάρτησή του στο facebook αναφέρει ότι: «πήρε ΕΣΠΑ 700.000 ευρώ ενώ την ίδια περίοδο υπηρετούσε (σύμφωνα με το βιογραφικό της) ως Ειδική Γραμματέας στο υπουργείο Παιδείας, επί των κυβερνήσεων Παπαδήμου και Σαμαρά-Βενιζέλου». Τέλος, δεν παρέλειψε να αφήσει και το «καρφί» του προς τον Στέφανο Κασσελάκη, καθώς σε ερώτηση σχολιαστή γιατί την έφεραν στον ΣΥΡΙΖΑ και στην επιτροπή, εκείνος απάντησε με την τοπική ντοπιολαλιά «αμε ρωτηξε τονε:»…

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Παύλος Πολάκης είχε προχωρήσει σε άλλη ανάρτηση για την κοινωφελή δραστηριότητα της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αθηνάς Λινού σχετικά με την αντιμετώπιση της παιδικής φτώχειας μέσα από την οργάνωση «ΔΙΑΤΡΟΦΗ».

Στην ανάρτησή του, ο κ. Πολάκης ανέφερε πως «είδα πριν από λίγο μια ΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!! Τα ερωτήματα δυστυχώς ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ και απαιτούν συγκεκριμένη τοποθέτηση και όχι έπεα πτερόεντα», παραπέμποντας σε δημοσίευμα ιστότοπου, όπου αναφέρεται πως η κυρία Λινού «οφείλει όμως ως δημόσιο πρόσωπο, ως βουλεύτρια αριστερού κόμματος και, κυρίως, ως άνθρωπος που ενσαρκώνει και προβάλλει τα ιδεώδη του χριστιανισμού, κάποιες απαντήσεις που να συμβαδίζουν με αυτά». Η απάντηση της Λινού για Πολάκη

Νωρίτερα με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση η Αθηνά Λινού στις «προσωπικές, συκοφαντικές επιθέσεις» που δέχεται εδώ και 10 ημέρες, όπως υποστηρίζει.

Αφορμή αποτέλεσαν οι αναρτήσεις του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή Παύλου Πολάκη, ο οποίος αφήνει υπαινιγμούς απέναντι στην καθηγήτρια Ιατρικής και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αθηνά Λινού όσον αφορά την κοινωφελή δράση της για την αντιμετώπιση του φαινομένου της παιδικής φτώχειας μέσα από την οργάνωση «ΔΙΑΤΡΟΦΗ».

Η κ. Λινού χωρίς να κατονομάζει τον κ. Πολάκη, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή της ανέφερε με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό στη Βουλή με την επίθεση του κ. Πολάκη κατά της συνεργάτιδας του Άδωνι Γεωργιάδη: «Περιττεύει να αναφερθεί ότι σε κανένα χώρο εργασίας δεν θα ήταν επιτρεπτές αυτές οι συμπεριφορές. Συνεχίζω να πιστεύω ότι ο ελληνικός λαός δικαιούται να απαιτεί υψηλότερο επίπεδο από τους εκπροσώπους του».

Οι αναρτήσεις του Παύλου Πολάκη που είχαν ως στόχαστρο την Αθηνά Λινού:

polakis_linou1
polakis_linou2
polakis_linou3

Καταλήγοντας η καθηγήτρια και βουλευτής αναφέρει: «Ας αφήσουμε, λοιπόν, τις κοκορομαχίες και την εσωστρέφεια και ας βρούμε όλοι το θάρρος όπου και να βλέπουμε αδικία, να δείχνουμε λίγο παραπάνω ευαισθησία, να λέμε συγγνώμη, και να συνεχίσουμε να πολεμάμε για την ουσιαστική αλλαγή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments