Πολιτική

Κικίλιας σχετικά με τις συλλήψεις για εμπρησμούς: «Οι υπαίτιοι θα πληρώσουν τις συνέπειες των ενεργειών τους»

Κικίλιας σχετικά με τις συλλήψεις για εμπρησμούς: «Οι υπαίτιοι θα πληρώσουν τις συνέπειες των ενεργειών τους»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Κικίλιας σχετικά με τις συλλήψεις για εμπρησμούς: «Οι υπαίτιοι θα πληρώσουν τις συνέπειες των ενεργειών τους»

Ο νέος ποινικός κώδικας προβλέπει ποινές κάθειρξης έως και δέκα έτη

«Οι υπαίτιοι θα πληρώσουν τις συνέπειες» υποστηρίζει ο Βασίλης Κικίλιας, αναφερόμενος στις συλλήψεις που έγιναν για εμπρησμούς που έλαβαν χώρα σε όλη την επικράτεια.

Μάλιστα, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας υπενθυμίζει πως ο νέος ποινικός κώδικας προβλέπει ποινές κάθειρξης έως και δέκα έτη για εμπρησμούς από αμέλεια.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Στον ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα 66χρονος που συνελήφθη από τη ΔΑΕΕ για εμπρησμό από πρόθεση στις 4 επικίνδυνες φωτιές που αντιμετώπισαν οι πυροσβέστες μας στη Βάρη στις 8 και 9 Ιουνίου. Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη και τώρα κρατείται στη ΓΑΔΑ. Επίσης, σήμερα ο Εισαγγελέας αποφάσισε την κράτηση 33χρονου, ο οποίος συνελήφθη από τη ΔΑΕΕ για εμπρησμούς από πρόθεση που προκάλεσαν 3 πυρκαγιές στη Μαγούλα Ελευσίνας στις 31 Ιουλίου και την 1η Αυγούστου. Χθες συνελήφθησαν άλλοι τρεις άνδρες που κατηγορούνται ότι κατά την εκτέλεση θερμών εργασιών προκάλεσαν την πυρκαγιά στην Κορομηλιά Δομοκού. Ισχυρές επίγειες δυνάμεις, 7 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο έδωσαν σκληρή μάχη για να σώσουν τον οικισμό που απειλήθηκε, καθώς η φωτιά ξέσπασε δίπλα σε σπίτια».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments