Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: «Επίπληξη» στον Σπίρτζη – Στις 23/08 συνεδριάζει εκ νέου η Επιτροπή Δεοντολογίας

ΣΥΡΙΖΑ: «Επίπληξη» στον Σπίρτζη – Στις 23/08 συνεδριάζει εκ νέου η Επιτροπή Δεοντολογίας

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//ΣΥΡΙΖΑ: «Επίπληξη» στον Σπίρτζη - Στις 23/08 συνεδριάζει εκ νέου η Επιτροπή Δεοντολογίας

Στον πρώην υπουργό επεβλήθη η ποινή της επίπληξης γιατί αν και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής δεν εμφανίζεται στα όργανα ενώ βρίσκει χρόνο για τηλεοπτικές εμφανίσεις

Η Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Χρήστο Σπίρτζη και θα συνεδριάσει εκ νέου για το θέμα του στις 23 Αυγούστου, καθώς του επέβαλε την ποινή της επίπληξης.

Στον πρώην υπουργό επεβλήθη η ποινή της επίπληξης γιατί αν και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής δεν εμφανίζεται στα όργανα ενώ βρίσκει χρόνο για τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Παράλληλα, εγκαλείται γιατί παρότι τον έχουν καλέσει να προσέλθει στην Επιτροπή, αδιαφορεί επιδεικτικά να εμφανιστεί.

Έτσι, στις 23 Αυγούστου θα γίνει νέα συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας, για την ουσία της καταγγελίας εις βάρος του κ. Σπίρτζη.

Πηγές Κουμουνδούρου εξέφραζαν την ευχή τους, «ανάμεσα στις τηλεοπτικές του υποχρεώσεις θα βρει τον χρόνο να εμφανιστεί ενώπιον οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ στις 23 Αυγούστου».

Εάν δεν εμφανιστεί ούτε τότε, η Επιτροπή Δεοντολογίας θα καταθέσει εισήγηση στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ για βαρύτερη ποινή, πιθανότατα με το ερώτημα της διαγραφής του.

Σημειώνεται ότι η ΕΔ δεν μπορεί να διαγράψει απευθείας κάποιον, καθώς για κάθε μέλος αποφασίζει το ανώτατο όργανο στο οποίο συμμετέχει – εν προκειμένω για τον κ. Σπίρτζη η Κεντρική Επιτροπή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments