Διεθνή

Γκουέν Γουόλς: Ποια είναι η σύζυγος του υποψήφιου αντιπροέδρου της Κάμαλα Χάρις,

Γκουέν Γουόλς: Ποια είναι η σύζυγος του υποψήφιου αντιπροέδρου της Κάμαλα Χάρις,

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Γκουέν Γουόλς: Ποια είναι η σύζυγος του υποψήφιου αντιπροέδρου της Κάμαλα Χάρις,

Αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας και σπάνια μιλάει δημόσια

Στις ΗΠΑ τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα στην οικογένεια του κυβερνητή της Μινεσότα, καθώς η Κάμαλα Χάρις ανακοίνωσε τον Τιμ Γουόλς ως υποψήφιο αντιπρόεδρό της για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές. Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, οι Ρεπουμπλικάνοι ψάχνουν ήδη τρόπο να πλήξουν το νέο δεξί χέρι της Χάρις και κυρίως μέσω της συζύγου του, Γκουέν Γουόλς, που είναι λιγότερο γνωστή στο ευρύ κοινό και δεν ασχολείται με τα δημόσια εικόνα της.

Με βάση το βρετανικό δημοσίευμα, η γυναίκα είναι εκπαιδευτικός -όπως ήταν ο Τιμ- και εργάζεται στο χώρο της εκπαίδευσης για περισσότερες από δύο δεκαετίες. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1994 και απέκτησε δύο παιδιά, τη Hope και τον Gus, μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης, καθώς αντιμετώπισαν πρόβλημα υπογονιμότητας.

Η Γκουέν αποφεύγει συστηματικά τα φώτα της δημοσιότητας, σε βαθμό που έκανε λογαριασμό στο Instagram πριν από λίγες μέρες, ενώ έχει δώσει ελάχιστες συνεντεύξεις, κυρίως για το επαγγελματικό της έργο, παρά για να προωθήσει πολιτικά τον σύζυγό της.

Επιπλέον, ασχολείται ενεργά με την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση στις ΗΠΑ και ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τους λόγους που γεμίζουν συνέχεια οι αμερικανικές φυλακές. Η ίδια υποστηρίζει ότι ο κόσμος εγκληματεί, επειδή δεν έχει πρόσβαση στην εκπαίδευση, με αποτέλεσμα να παραμένει φτωχός και καθηλωμένος σε έναν παραβατικό τρόπο ζωής, προκειμένου να επιβιώσει.

Οι Ρεπουμπλικάνοι, λοιπόν, σκοπεύουν να την κατηγορήσουν ως «ακροαριστερή» για αυτές τις θέσεις, καθώς στις ΗΠΑ υπάρχει διαφορετική αντίληψη για τους λόγους που κάποιο άτομο γίνεται παραβατικό.

Συγκεκριμένα, κυριαρχούν συνήθως δύο απόψεις: η μία ρίχνει εξ ολοκλήρου την ευθύνη στο κράτος, θεωρώντας ότι ωθεί τους ανθρώπους στο έγκλημα. Αντιθέτως, η δεύτερη υποστηρίζει ότι ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και ότι ο εγκληματίας διαλέγει να μείνει φτωχός και να στραφεί στο έγκλημα.

Με αυτό το τέχνασμα, λοιπόν, το κόμμα του Ντόναλντ Τραμπ σκοπεύει να κόψει ψήφους από τη Χάρις, η οποία με βάση τα προγνωστικά εμφανίζεται να συγκεντρώνει μεγαλύτερα ποσοστά από τον πρώην πρόεδρο, ενώ κερδίζει πόντους λόγω της ηλικιακής διαφοράς τους, αφού ο Τραμπ είναι 78 ετών και αυτό φαίνεται πλέον έντονα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments