Lifestyle

Αληθινή γυναίκα, χωρίς πλαστικές: Έτσι είναι χωρίς ρετούς στα 66, η Μαρία Καβογιάννη [pics]

Αληθινή γυναίκα, χωρίς πλαστικές: Έτσι είναι χωρίς ρετούς στα 66, η Μαρία Καβογιάννη [pics]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/@maria_kavogianni_official)

Την έβγαλαν φωτό στην παραλία

Τη Μαρία Καβογιάννη συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός να ρίχνει τις βουτιές της στο Πήλιο, όπου διατηρεί την εξοχική της κατοικία. Φορώντας το μπικίνι της απολάμβανε τα καταγάλανα νερά, δείχνοντας να αδιαφορεί πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα που είχαν καρφωθεί πάνω της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Kavogianni (@maria_kavogianni_official)

Τα πειράγματα με την παρέα της έδιναν και έπαιρναν καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής της στην πλαζ, με εκείνη να δείχνει στα καλύτερα της.

«Για μένα ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου είναι οι φίλοι μου, και είναι του χώρου μου. Δεν θέλω να μένω μόνη μου, καθόλου. Έτσι είχα μάθει από το σπίτι μας… Δεν με βάρυνε ποτέ η δημοσιότητα, η αμεσότητα. Η κωμωδία σε κάνει πιο οικείο πρόσωπο. Η επικοινωνία με τον κόσμο είναι κάτι εξαιρετικό και σε επηρεάζει, σε οδηγεί», έχει πει σε συνέντευξή της, τονίζοντας πως ουδέποτε η δημοσιότητα την επηρέασε αρνητικά.

Στα 66 της χρόνια η ηθοποιός ακολουθεί ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής, γι’ αυτό και, όπως φαίνεται στις αρετουσάριστες φωτογραφίες δεν έχει διακυμάνσεις με το βάρος της. Ακόμη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ και αχτένιστη πάντως η Μαρία είναι μια γοητευτική γυναίκα που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη.

Όπως έχει δηλώσει άλλωστε έχει συμφιλιωθεί πλήρως με το πέρασμα του χρόνου, λέγοντας «όχι» στις πλαστικές επεμβάσεις.

«Δεν έχω κάνει ποτέ. Να κάνω τα χείλη μου… έτσι φουσκωτά; Με τίποτα! Μα φαίνεσαι πιο γριά έτσι. Βλέπω μερικές ηθοποιούς του Χόλιγουντ, μεγάλες, ώριμες και είναι τόσο ωραίες. Τις χαίρομαι. Το καταλαβαίνω να θέλεις να διορθώσεις τα σημάδια του χρόνου, αλλά φαίνεται χειρότερα όταν επεμβαίνεις. Δηλαδή, να είσαι 65-70 χρονών και να βλέπεις το πρόσωπο ανέκφραστο, τραβηγμένο και πρησμένο, τα χέρια ρυτιδιασμένα με πανάδες και τη φωνή γερασμένη και τρεμάμενη; Θρίλερ!», έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments