Πολιτική

Άδωνις κατά Κασσελάκη: Είναι δίκαιο να μου κάνει κριτική από τη Μύκονο ενώ εγώ «οργώνω» τα νοσοκομεία; [vid]

Άδωνις κατά Κασσελάκη: Είναι δίκαιο να μου κάνει κριτική από τη Μύκονο ενώ εγώ «οργώνω» τα νοσοκομεία; [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Άδωνις κατά Κασσελάκη: Αστείο να λέει ότι θα απέλυε υπουργό του αν είχε συμπεριφορά όμοια με αυτή του υπουργού Υγείας.

Την αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη προκαλεί η παρέμβαση του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος υποστηρίζει πως θα απέλυε υπουργό του αν είχε συμπεριφορά όμοια με αυτή του υπουργού Υγείας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Άδωνις Γεωργιάδης (@adonis_georgiadis)

Πιο συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στην κοινωνική πλατφόρμα Χ, ο Άδωνις σημειώνει πως «είναι δίκαιο να γυρνάω τα νοσοκομεία, για να δω τα προβλήματα και να βρω λύσεις στις χρόνιες ελλείψεις -και θα βρω- και να διαβάζω αυτή την ανάρτηση από έναν άνθρωπο, που έναν μήνα τώρα κάνει διακοπές στη Μύκονο, έχοντας αφήσει τους εργαζομένους του απλήρωτους και χωρίς το δώρο τους; Και να μου κάνει κριτική για μία σκηνή ενός λεπτού, από μία περιοδεία σε Νοσοκομεία και ΚΥ πολλών ωρών, για την οποία οι παρόντες καλώς γνωρίζουν τί πραγματικά συνέβη».

Και συμπληρώνει ο υπουργός Υγείας, γράφοντας πως «είναι όμως και κωμικό ένας αρχηγός που δεν τολμά να διαγράψει από το κόμμα του τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος εδώ και μέρες κατηγορεί ως κλέφτρα την βουλευτή του κα Αθηνά Λινού και κάνει ότι δεν το βλέπει, να ισχυρίζεται ότι θα απέλυε Υπουργό του».

Υπενθυμίζεται ότι ο Άδωνις επισκέφθηκε χθες, στο πλαίσιο της περιοδείας του στα Δωδεκάνησα, το νοσοκομείο της Κω και είχε συνάντηση με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους του νοσοκομείου.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω οπουδήποτε και να μη δω τον οικείο ιατρικό σύλλογο ή τον οικείο σύλλογο των γιατρών του ΕΣΥ ή τον οικείο σύλλογο των εργαζομένων. Όλοι αυτοί είναι εξ ορισμού και αξιωματικά προσκεκλημένοι σε κάθε μου επίσκεψη», ανέφερε χθες ο υπουργός Υγείας.

Με βάση όσα ανακοίνωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, τον επόμενο μήνα θα προκηρυχθούν τέσσερις θέσεις, ταυτόχρονα, για παθολόγους και αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραπάνω προκήρυξης θα ακολουθήσει προκήρυξη για δύο καρδιολόγους, αλλά και για παιδίατρο.

Ο υπουργός Υγείας συμπλήρωσε από το νοσοκομείο της Κω, λέγοντας: «Είχα μία πολύ διεξοδική συζήτηση, αποφασίσαμε να προκηρύξουμε άμεσα το μήνα Σεπτέμβριο και τις τέσσερις κενές θέσεις των παθολόγων, όπου με τα νέα κίνητρα και το νέο πλαίσιο θα μπορέσουμε να έχουμε μία πολύ καλύτερη επιτυχία από ό, τι στο παρελθόν και του χρόνου τέτοια εποχή το νοσοκομείο να είναι σε πολύ πιο εύρυθμη λειτουργία από ότι σήμερα. Να πω μόνο ότι έχει αυξηθεί ο τακτικός προϋπολογισμός την τελευταία πενταετία κατά 40 %».

Επισημαίνεται ότι, σε πλήρη και ευθεία αντίθεση με όσα συνέβησαν στην πραγματικότητα κατά τη χθεσινή επίσκεψη, ο Στέφανος Κασσελάκης ανήρτησε βίντεο με τη συνομιλία του  Άδωνι Γεωργιάδη με γιατρό του νοσοκομείου της Κω, που του περιγράφει ορισμένες δυσλειτουργίες του νοσοκομείου.

Στην ανάρτησή του ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε πως «η εικόνα μιλάει από μόνη της (και δεν είναι η πρώτη φορά μπροστά στους «κάφρους» και τα «ανθρωπάκια» που σώζουν ζωές)» επισημαίνει στη σχετική ανάρτηση ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τονίζει ότι: «Το μόνο που έχω να πω είναι ότι αν υπουργός κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ συμπεριφερθεί ποτέ έτσι σε δημόσιους λειτουργούς ή σε πολίτες, θα φεύγει την ίδια στιγμή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments