Πολιτική

Άδωνις για Κασσελάκη: Επικίνδυνος λόγω άγνοιας

Άδωνις για Κασσελάκη: 	Επικίνδυνος λόγω άγνοιας

Πηγή Φωτογραφίας: [367545] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Μπερδέψτε τις πισίνες με τις δεξαμενές νερού, αλλά αφήστε το ΕΣΥ στην ησυχία του.

«Δημόσιο και ιδιωτικό σύστημα ανήκουν και συναποτελούν το ευρύτερο σύστημα της υγείας στη χώρα μας», υπενθυμίζει στον Στέφανο Κασσελάκη ο Άδωνις Γεωργιάδης, μετά από ακραία προκλητική ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο ειδικά, σε αποψινή παρέμβασή του στο Χ, ο υπουργός Υγείας αναρωτιέται «δεν έχει ο Στέφανος Κασσελάκης έναν άνθρωπο να τον προστατεύσει από έτοιμες αναρτήσεις; Δεν ξέρει πχ ότι ο ΕΟΠΥΥ έχει συμβάσεις με ιδιώτες γιατρούς; Αυτοί δεν ανήκουν στο ευρύτερο σύστημα; Δεν ξέρει ότι αποζημιώνουμε εξετάσεις των ασφαλισμένων μας στα Ιδιωτικά Διαγνωστικά Κέντρα; Στα Ιδιωτικά Νοσοκομεία; Στα Ιδιωτικά Φαρμακεία; Από μένα σήμερα άκουσε ότι και όλα αυτά ανήκουν και συναποτελούν το ευρύτερο Σύστημα της Υγείας στην Ελλάδα; Η άγνοια του τον καθιστά επικίνδυνο!».

Και ο Ά. Γεωργιάδης καταλήγει σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Όχι άλλη υποκρισία κύριε Πρόεδρε, μπορεί να μπερδεύετε τις δεξαμενές νερού με τις πισίνες αλλά το ΕΣΥ αφήστε το στην ησυχία του».

Υπενθυμίζεται ότι λίγο νωρίτερα σήμερα, κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο της Καλύμνου, ο υπουργός Υγείας επισήμανε πως «το δημόσιο σύστημα είναι όλος ο ιατρικός κόσμος δημόσιος και ιδιωτικός. Όλοι μαζί έχουμε ένα κοινό στόχο. (…) Το δημόσιο σύστημα υγείας δεν είναι μόνο το κρατικό σύστημα. Το δημόσιο σύστημα είναι όλος ο ιατρικός κόσμος δημόσιος και ιδιωτικός».

Αδυνατώντας, ωστόσο, να αντιληφθεί αυτή την αυτονόητη αλήθεια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει, σε σημερινή ανάρτησή του, «ποιος υπουργός Υγείας θα μπορούσε να κάνει ποτέ αυτήν τη δήλωση: «Δημόσιο σύστημα υγείας δεν είναι μόνο το κρατικό σύστημα, είναι και το ιδιωτικό; Ποιος άλλος θα είχε τόση ανοσία στην αξιοπρέπεια;».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments