Πολιτική

Δούκας για Θεσσαλία: Αντιμετωπίζει μεγάλο κίνδυνο λειψυδρίας -Να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Δούκας για Θεσσαλία: Αντιμετωπίζει μεγάλο κίνδυνο λειψυδρίας -Να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Δούκας για Θεσσαλία: Αντιμετωπίζει μεγάλο κίνδυνο λειψυδρίας -Να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Πιο συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι βρίσκεται στο επίκεντρο της κλιματικής αλλαγής, καλώντας στην Περιφέρεια Θεσσαλία να κηρύξει την περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Για τον κίνδυνο λειψυδρίας που αντιμετωπίζει η Θεσσαλία εν μέσω καλοκαιριού τοποθετήθηκε μέσα από ανάρτηση που έκανε στο Twitter ο Χάρης Δούκας.

Πιο συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι βρίσκεται στο επίκεντρο της κλιματικής αλλαγής, καλώντας στην Περιφέρεια Θεσσαλία να κηρύξει την περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Χάρης Δούκας: Η ανάρτησή του για τον κίνδυνο λειψυδρίας στη Θεσσαλία

«Η Θεσσαλία βρίσκεται στο επίκεντρο της κλιματικής κρίσης.

Μετά τις καταστροφικές πλημμύρες, τώρα αντιμετωπίζει και μεγάλο κίνδυνο λειψυδρίας. Η κυβέρνηση, δυστυχώς, και πάλι απεδείχθη πως δεν είχε κανένα σχεδιασμό, καμία προετοιμασία για την αντιμετώπιση του προβλήματος, παρά το ότι οι πόροι του Ταμείου Ανθεκτικότητας προορίζονται για αυτούς τους σκοπούς.

Επιτέλους, χρειάζονται άμεσες και ουσιαστικές παρεμβάσεις, με πρώτο βήμα την κήρυξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments