Αθλητισμός

Μεϊτέ: “Έχω προσφορές από Ιταλία, Ισπανία”

Μεϊτέ: “Έχω προσφορές από Ιταλία, Ισπανία”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Μεϊτέ: "Έχω προσφορές από Ιταλία, Ισπανία"

Ο Σουαλιό Μεϊτέ, που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ

Ο Σουαλιό Μεϊτέ βρισκόταν ένα βήμα από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις χάλασαν, με την υπόθεσή του να απομακρύνεται. Ο ίδιος με δηλώσεις του στο footmercato αναφέρθηκε στο μέλλον του, τονίζοντας πως έχει προτάσεις από Ιταλία, Ισπανία και ομάδες του Κόλπου.

“Έχω κάποιες προσφορές από την Ιταλία, την Ισπανία και επίσης από ομάδες του Κόλπου. Είναι ενδιαφέρουσες προσφορές και παίρνω τον χρόνο μου για να τις μελετήσω σωστά. Θα μπορούσα να είχα φύγει πριν από ένα μήνα, αλλά θέλω να είμαι σίγουρος ότι θα κάνω τη σωστή επιλογή αφού εξερευνήσω όλες τις πιθανότητες, ακόμη και στη Ligue 1. Έχω φτάσει στα 30 μου και δεν βλέπω καμία αλλαγή στις σωματικές μου ικανότητες. Αντίθετα, με την άριστη προετοιμασία μου και την εμπειρία που έχω αποκτήσει σε αρκετά πρωταθλήματα, νιώθω πιο δυνατός.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Θα μου άρεσε να παίξω στην Αγγλία, είναι το μόνο πρωτάθλημα που δεν έπαιξα και θεωρώ ότι ανταποκρίνεται περισσότερο στο στυλ παιχνιδιού μου. Τώρα όμως έχω περισσότερες οικογενειακές ευθύνες και το οικονομικό μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου. Μίλησα με προέδρους συλλόγων από τον αραβικό Κόλπο, έχουν δείξει ενδιαφέρον για εμένα” σχολίασε ο Μεϊτέ.

Για την κατάστασή του στην Μπενφίκα ανέφερε: “Ξεκίνησα τις προπονήσεις στις 3 Ιουνίου. Προπονούμαι, είμαι με τη Μπενφίκα και βρίσκομαι σε καλή κατάσταση. Όλα πήγαν καλά στην προετοιμασία αλλά ο προπονητής έχει τα δικά του σχέδια.

Ήλπιζα μετά τη σεζόν με τον ΠΑΟΚ, όπου κατέκτησα το πρωτάθλημα και αναδείχθηκα ως ο καλύτερος μέσος, να έχω την εμπιστοσύνη του προπονητή για να δείξω τι μπορώ να κάνω, αλλά δεν μου εγγυάται θέση στο ρόστερ. Με τη διοίκηση της Μπενφίκα και τον πρόεδρο τα πάω καλά και μιλάμε τακτικά. Ανταλλάσσουμε εποικοδομητικά απόψεις.

Με αγόρασαν το 2021 μετά τον δανεισμό μου από τη Μίλαν αλλά δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως περιμέναμε. Η Μπενφίκα είναι προς το παρόν ανοικτή σε προτάσεις που θα ικανοποιούν και τα δύο μέρη”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments