Αθλητισμός

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πάμε για το όγδοο! Σαρωτικός Κουρουγκλίεβ στον τελικό για το χάλκινο μετάλλιο

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πάμε για το όγδοο! Σαρωτικός Κουρουγκλίεβ στον τελικό για το χάλκινο μετάλλιο

Πηγή Φωτογραφίας: [371240] ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ / ΠΑΡΙΣΙ 2024 / 14η ΗΜΕΡΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Τεράστια πρόκριση του Νταουρέν Κουρουγκλίεβ στον μικρό τελικό για το χάλκινο μετάλλιο στην πάλη

Η ελληνική πάλη ετοιμάζεται να χαρίσει στην Ελλάδα το όγδοο μετάλλιο της στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024! Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ, ο Ρώσος πρωταθλητής που αγωνίζεται με τα ελληνικά χρώματα στο Παρίσι, ήταν ισοπεδωτικός στον αγώνα των ρεπεσάζ που έδωσε στα 86 κιλά και το απόγευμα της Παρασκευής θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας του.

Πρόκριση του Κουρουγκλίεφ στον μικρό τελικό μέσα σε… 97 δευτερόλεπτα! 

Ο Κουρουγκλίεβ εμφανίστηκε σαρωτικός στην αναμέτρησή του με τον Αυστραλό, Αλεξάντερ Λόρενς και χρειάστηκε μόλις… 97 δευτερόλεπτα για να επικρατήσει του αντιπάλου του με τεχνική υπεροχή για να βρεθεί στον αγώνα που μπορεί να τον οδηγήσει στο ολυμπιακό βάθρο!

Η νίκη του Χασάν Γιαζντανιχαράτι απέναντι στον Άμινε Μίλες Ναζέμ το βράδυ της Πέμπτης ήταν εκείνο που κράτησε ζωντανό το όνειρο του Νταουρέν Κουρουγκλίεβ με τον Ιρανό να έχει δείξει την πυγμή του και απέναντι στον “γαλανόλευκο” παλαιστή. 

Με αντίπαλο από το Σαν Μαρίνο για το… όγδοο ελληνικό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Πλέον το εμπόδιο που χωρίζει την Ελλάδα από το όγδοο μετάλλιο της στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 λέγεται Μάιλς Ναζέμ Άμινε. Ο πολύ δυνατός πρωταθλητής του Σαν Μαρίνο θα είναι αντίπαλος του Κουρουγκλίεβ στον έναν από τους δύο μικρούς τελικούς της κατηγορίας των 86 κιλών ελευθέρας πάλης που θα διεξαχθούν το βράδυ της Παρασκευής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments