EDITOR'S PICK

MTV Video Music Awards 2024: Taylor Swift και Post Malone πρώτευσαν στις υποψηφιότητες

MTV Video Music Awards 2024: Taylor Swift και Post Malone πρώτευσαν στις υποψηφιότητες

Πηγή Φωτογραφίας: Taylor Swift performs on stage during during "Taylor Swift | The Eras Tour" at Anfield on June 13, 2024 in Liverpool, England. Gareth Cattermole/TAS24

Οι καλλιτέχνες με τις περισσότερες υποψηφιότητες για τα βραβεία του MTV Music Awards που θα απονεμηθούν τον Σεπτέμβριο

Η Τέιλορ Σουίφτ και ο Ποστ Μαλόουν είναι οι καλλιτέχνες με τις περισσότερες υποψηφιότητες για τα MTV Video Music Awards 2024.

Η συνεργασία τους, το τραγούδι «Fortnight» έχει εξασφαλίσει οκτώ υποψηφιότητες συνολικά, μεταξύ των οποίων Βίντεο της Χρονιάς, Τραγούδι της Χρονιάς, Καλύτερη Συνεργασία, Καλύτερη Σκηνοθεσία, Καλύτερη Φωτογραφία, Καλύτερο Μοντάζ, Καλύτερα Οπτικά Εφέ και Καλύτερη Σκηνοθεσία

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswift)

Επιπλέον, η Σουίφτ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, κυριαρχεί στις υποψηφιότητες στα VMAs, καθώς διεκδικεί βραβεία σε δέκα κατηγορίες. Ανάμεσα σε αυτές, οι κατηγορίες Καλλιτέχνης της Χρονιάς και Καλύτερo Ποπ Μουσικό Βίντεο.

Από την άλλη μεριά, ο Ποστ Μαλόουν είναι υποψήφιος σε εννιά κατηγορίες για Βίντεο της Χρονιάς, Τραγούδι της Χρονιάς, Καλύτερη Συνεργασία, Καλύτερη Σκηνοθεσία, Καλύτερη Φωτογραφία, Καλύτερο Μοντάζ, Καλύτερα Οπτικά Εφέ και Καλύτερη Καλλιτεχνική Διεύθυνση.

Είναι επίσης, υποψήφιος στην κατηγορία Καλύτερη Συνεργασία για το τραγούδι «I Had Some Help» που ερμηνεύει με τον Μόργκαν Γουόλεν.Η Αριάνα Γκράντε έλαβε έξι υποψηφιότητες, με το τραγούδι της «We Can’t Be Friends (Wait for Your Love)» να διεκδικεί τα βραβεία Βίντεο της Χρονιάς, Καλύτερης Σκηνοθεσίας, Καλύτερης Φωτογραφίας και Καλύτερου Μοντάζ. Έλαβε, επίσης, υποψηφιότητες στις κατηγορίες Καλύτερα Οπτικά Εφέ για το «The Boy Is Mine» και Καλλιτέχνη της Χρονιάς.Η Σαμπρίνα Κάρπεντερ είναι υποψήφια σε έξι κατηγορίες μεταξύ άλλων, Καλλιτέχνης της Χρονιάς και Καλύτερο Ποπ Μουσικό Βίντεο. Το «Houdini» βασικό σινγκλ από το άλμπουμ επιστροφής του Έμινεμ «The Death of Slim Shady» συγκέντρωσε έξι υποψηφιότητες για VMAs με τον ράπερ να διεκδικεί τα βραβεία Καλλιτέχνης της Χρονιάς και Καλύτερο Χιπ Χοπ Μουσικό Βίντεο.

Όπως και στην περσινή εκδήλωση, το κοινό μπορεί να ψηφίσει, στη διεύθυνση vote.mtv.com έως τις 30 Αυγούστου, σε 15 κατηγορίες ουδέτερες ως προς το φύλο. Η ψηφοφορία για τον καλύτερο Πρωτοεμφανιζόμενο Καλλιτέχνη θα παραμείνει ενεργή έως τις 10 Σεπτεμβρίου, ημέρα διεξαγωγής της τελετής απονομής στο UBS Arena στo Έλμοντ, στη Νέα Υόρκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments