Ελλάδα

Κινητοποίηση ΕΛΑΣ και ΕΥΠ στη Ρόδο: Χειροπέδες σε 4 Τούρκους για εργασίες σε κεραία τηλεφωνίας

Κινητοποίηση ΕΛΑΣ και ΕΥΠ στη Ρόδο: Χειροπέδες σε 4 Τούρκους για εργασίες σε κεραία τηλεφωνίας

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Κινητοποίηση ΕΛΑΣ και ΕΥΠ στη Ρόδο: Χειροπέδες σε 4 Τούρκους για εργασίες σε κεραία τηλεφωνίας

Σύμφωνα με το ΣΚΑΙ, ελέγχθηκαν χθες και προέκυψε ότι δεν διέθεταν την σχετική άδεια, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν εντοπιστεί και σε άλλο νησί του νοτιοανατολικού Αιγαίου να πραγματοποιούν παρόμοιες εργασίες - και συγκεκριμένα στη Λέσβο
Οι 4 Τούρκοι συλληφθέντες βρίσκονταν το τελευταίο διάστημα υπό την επιτήρηση της ΕΥΠ. Οι αστυνομικές αρχές της Ρόδου προχώρησαν την Πέμπτη στη σύλληψη τεσσάρων Τούρκων υπηκόων που πραγματοποιούσαν εργασίες συντήρησης σε κεραία κινητής τηλεφωνίας.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΙ, ελέγχθηκαν χθες και προέκυψε ότι δεν διέθεταν την σχετική άδεια, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν εντοπιστεί και σε άλλο νησί του νοτιοανατολικού Αιγαίου να πραγματοποιούν παρόμοιες εργασίες – και συγκεκριμένα στη Λέσβο.

Σημειώνεται πως ο πάροχος επιβεβαίωσε ότι οι τέσσερις εκτελούσαν έργο συντήρησης για λογαριασμό του, με το συνεργείο να ταξιδεύει στο νησί από την Τουρκία καθώς εκτιμάται ότι κάτι τέτοιο συμφέρει περισσότερο λόγω χαμηλότερων ημερομισθίων.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις και τα δεδομένα που έχουν συλλέξει οι αρμόδιες αρχές, δεν πρόκειται για υπόθεση κατασκοπείας αλλά για υπόθεση που αφορά τη μη τήρηση των διαδικασιών ασφάλειας που προβλέπονται για έργα τέτοιας φύσης στην παραμεθόριο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments