Ελλάδα

Mε κάθε μέσο αναχωρούν οι αδειούχοι του Αυγούστου – Γεμάτα τα πλοία σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο

Mε κάθε μέσο αναχωρούν οι αδειούχοι του Αυγούστου – Γεμάτα τα πλοία σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο

Πηγή Φωτογραφίας: Αυξημένη νωρίς το πρωί η κίνηση στο λιμάνι, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η μεγάλη έξοδος των εκδρομέων του Αυγούστου. Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024 (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ξεπερνούν το 90% οι πληρότητες για Κυκλάδες, Κρήτη και Δωδεκάνησα

Περισσότερα από 120 ακτοπλοϊκά δρομολόγια αναμένεται να εκτελεστούν έως και την Κυριακή από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου με τις πληρότητες να ξεπερνούν το 90% για τους προορισμούς των Κυκλάδων της Κρήτης και των Δωδεκανήσων να φθάνουν και το 100%.

Με μεγάλη πληρότητα αναχωρούν τα πλοία από το λιμάνι του Πειραιά για τους νησιωτικούς προορισμούς, με τους αδειούχους του Αυγούστου να ετοιμάζουν βαλίτσες και να εγκαταλείπουν τα αστικά κέντρα.Ήδη από νωρίς το πρωί τα πλοία που φεύγουν για Κυκλάδες και Δωδεκάνησα σαλπάρουν με υψηλές πληρότητες. Ενδεικτικά, το πρωινό πλοίο από το λιμάνι του Πειραιά που έφυγε για Πάρο, Νάξο, Σαντορίνη, σάλπαρε με πληρότητα 100%.

Πολλές παρέες και ζευγάρια επιλέγουν τα νησιά για ολιγοήμερες διακοπές, με τους περισσότερο τυχερούς να πηγαίνουν στα εξοχικά τους μέχρι το τέλος του μήνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments