Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Κασσελάκης έχει αφιερώσει όλες τις διακοπές του σε μένα

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Κασσελάκης έχει αφιερώσει όλες τις διακοπές του σε μένα
Αν την ενέργεια που ξοδεύεις εναντίον μου, την ξόδευες για να βρεις λύση για την Αυγή, θα πήγαιναν διακοπές και οι εργαζόμενοι.

Στην προσπάθεια στοχοποίησής του από τον Στέφανο Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται σε ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Με παρέμβασή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υπουργός Υγείας στηλιτεύει το εγχείρημα του Κασσελάκη, γράφοντας: «Ομολογώ ότι και στις πιο μεγάλες μου κόντρες με τον Αλέξη Τσίπρα τόσες πολλές ανακοινώσεις, αναρτήσεις και σχόλια εναντίον μου σχεδόν για το οτιδήποτε δεν είχα…..ο Στέφανος Κασσελάκης έχει αφιερώσει όλες του τις διακοπές σε μένα».

Και καταλήγει ο Άδωνις Γεωργιάδης: «Αγαπητέ Στέφανε εάν την ενέργεια που ξοδεύεις εναντίον μου, την ξόδεψες για να βρεις λύση για την Αυγή θα πήγαιναν και οι εργαζόμενοι σου διακοπές και όχι μόνον εσύ….το ποιος και εάν μου παρακολουθούσε κάποιος το τηλέφωνό μου είναι αδιάφορο διότι δεν έχω και τίποτε να κρύψω!».

Υπενθυμίζεται ότι το πρόβλημα των απλήρωτων εργαζομένων της Αυγής παραμένει οξύ, τη στιγμή κατά την οποία προσωπικές βολές στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, ότι κάνει αμέριμνος διακοπές ενώ εκείνοι παραμένουν απλήρωτοι από το κόμμα και δεν έχουν λάβει καν επίδομα διακοπών, επέρριψαν, εκ νέου, χθες οι εργαζόμενοι της εφημερίδας «Αυγή» εν μέσω νέων απεργιακών κινητοποιήσεων.

Πιο ειδικά, με οργισμένη ανακοίνωσή τους και τη χαρακτηριστική φράση «οι εργαζόμενοι της ΑΥΓΗΣ δεν κάνουν διακοπές. Απεργούν» οι εργαζόμενοι της ιστορικής εφημερίδας άσκησαν σκληρή κριτική στον κ. Κασσελάκη καταγγέλλοντας ότι παρανόμως δεν έχει καταβληθεί «ούτε ο μισθός του Ιουλίου, ούτε και το επίδομα αδείας». Παράλληλα, επέρριψαν στον Κασσελάκη ότι «αρνείται κατηγορηματικά» να συναντηθεί μαζί τους την ώρα που οι ίδιοι παρακολουθούν «απλήρωτοι τις καλοκαιρινές διακοπές του».

Επισημαίνεται ότι στην πιο πρόσφατη ανάρτηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν γίνεται καν λόγος για το ζήτημα των απλήρωτων εργαζομένων και βαρύτητα δίδεται στο εάν ο υπουργός Υγείας έπεσε θύμα τηλεφωνικής παρακολούθησης, για την οποία, όπως προαναφέρθηκε, αδιαφορεί, αφού δεν έχει τίποτα να κρύψει.

Τονίζεται ότι, στην παρέμβασή του, ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει αυθαίρετα πως ο Άδωνις Γεωργιάδης «έπεσε έντεκα φορές θύμα απόπειρας παγίδευσης του κινητού του τηλεφώνου κατά το έτος 2021, όταν ήταν υπουργός Ανάπτυξης. Ο κ. Γεωργιάδης ενημερώθηκε από την Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών,  περιέργως όμως ουδέποτε κινήθηκε νομικά. Τα ερωτήματα είναι εύλογα: – Γιατί ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν προέβη σε καμία νομική ενέργεια εναντίον αυτών που τον παρακολουθούσαν; Κατέχοντας ένα υψηλό δημόσιο αξίωμα, αν δεν θεωρούσε ότι όφειλε να προστατεύσει τον εαυτό του, δεν όφειλε τουλάχιστον να προστατεύσει το αξίωμά του;», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στη σχετική παρέμβαση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments