Πολιτική

Άδωνις για Κασσελάκη: Αρχηγός που φοβάται δεν κάνει για αρχηγός

Άδωνις για Κασσελάκη: Αρχηγός που φοβάται δεν κάνει για αρχηγός

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΥΠΟΙΚ

Έρμαιο των εμμονών και της κακίας του ο Πολάκης.

Θέση υπέρ της αποκάλυψης όλης της αλήθειας στο σήριαλ των καταγγελιών στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ παίρνει ο Άδωνις Γεωργιάδης, με σημερινή ανάρτησή του.

Όπως σημειώνει ο υπουργός Υγείας, «δυστυχώς για τον Στέφανο Κασσελάκη και την εκπρόσωπο του Βούλα Κεχαγιά οι καταγγελίες πλέον του Παύλου Πολάκη για την κα Λινού, δεν μπορεί να είναι μόνον προσωπικό τους θέμα όπως ισχυρίστηκε η κα Κεχαγιά προχθές. Ή οι καταγγελίες του κ. Πολάκη είναι αληθείς, άρα η κα Λινού έχει καταχραστεί Δημόσιο χρήμα και προφανώς δεν μπορεί να παραμένει μέλος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ή είναι συκοφαντικές και ψευδείς και άρα -όσο και να πονάει αυτό τον Πρόεδρο Στέφανο που τόσο τον αγαπάει- ο Παύλος Πολάκης δεν μπορεί να παραμένει μέλος του Σύριζα. Εάν απλά ο Πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης υποκρίνεται ότι δεν βλέπει τι ανεβάζει ο φίλος του Παύλος καθημερινά απλά αποδεικνύει ότι τον φοβάται, αλλά αρχηγός που φοβάται δεν κάνει για αρχηγός οπότε χαιρετίσματα».

«Άρα», συμπεραίνει ο υπουργός Υγείας, «δεν τον νοιάζει η ουσία των καταγγελιών του αλλά η εμμονή του. Τώρα μισεί την κα Λινού την πληρώνει η κα Λινού…αλλά για να δούμε τί θα κάνει τελικά  ο κ. Κασσελάκης για να δούμε και τί μέταλλο τελικά έχει;».

Υπενθυμίζεται ότι με νέα ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα,  ο Παύλος Πολάκης απευθύνει ερωτήματα τόσο στην κ. Λινού όσο και στον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό για τις επιχορηγήσεις σχολικών γευμάτων του Ινστιτούτου «Πρόληψις» που φτάνουν το 1.000.000 ευρώ.

Ο κ. Πολάκης, που παραθέτει σελίδες της σύμβασης, ρωτά γιατί δεν αναφέρονται τα σχολεία που ωφελούνται, ενώ διαμαρτύρεται για τον όρο της σύμβασης που αφορά στον έλεγχο της παραλαβής των γευμάτων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments