Πολιτική

Πηγές ΝΔ: Ο Κασσελάκης να πει από ποια ηλικία και από ποιο βάθος πισίνας ξεκινά η νομιμότητα

Πηγές ΝΔ: Ο Κασσελάκης να πει από ποια ηλικία και από ποιο βάθος πισίνας ξεκινά η νομιμότητα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Πηγές ΝΔ: Ο Κασσελάκης να πει από ποια ηλικία και από ποιο βάθος πισίνας ξεκινά η νομιμότητα

Ο ανερμάτιστος και ατεκμηρίωτος λόγος του κ. Κασσελάκη, οι συνεχείς επιθέσεις του κατά της Δικαιοσύνης και οι συκοφαντίες κατά των πολιτικών αντιπάλων δεν εκπλήσσουν πλέον κανέναν, επισημαίνουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας

Ο ανερμάτιστος και ατεκμηρίωτος λόγος του κ. Κασσελάκη, οι συνεχείς επιθέσεις του κατά της Δικαιοσύνης και οι συκοφαντίες κατά των πολιτικών αντιπάλων δεν εκπλήσσουν πλέον κανέναν, επισημαίνουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας σχολιάζοντας τη συνέντευξη που έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο πρώτο πρόγραμμα.

Αυτό που μάθαμε από τη σημερινή του συνέντευξη είναι ότι μπορεί κάποιος να απολαμβάνει μία παράνομη πισίνα, αρκεί να είναι 36 ετών και το βάθος της να μην ξεπερνά τα 120 εκατοστά. Ξέχασε να μας πει από ποια ηλικία και από ποιο βάθος πισίνας ξεκινά η νομιμότητα, τονίζουν οι πηγές της ΝΔ με φόντο την αποκάλυψη πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης έχει στο εξοχικό του στις Σπέτσες παράνομη και αυθαίρετη πισίνα.

Ίσως η παρατεταμένη έκθεσή του στον Μυκονιάτικο ήλιο να τον επηρέασε σημαντικά. Ας ελπίσουμε οι βουτιές στην παράνομη πισίνα του στη βίλα των Σπετσών να βοηθήσουν στην «προσγείωση» στην πραγματικότητα, καταλήγουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments