Αθλητισμός

Ολυμπιακοί Αγώνες: Στην 9η θέση η Ελίνα Τζένγκο στον τελικό του ακοντισμού

Ολυμπιακοί Αγώνες: Στην 9η θέση η Ελίνα Τζένγκο στον τελικό του ακοντισμού

Πηγή Φωτογραφίας: [371252] ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ / ΠΑΡΙΣΙ 2024 / 15η ΗΜΕΡΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Η Ελληνίδα αθλήτρια ήταν αισιόδοξη για το τελικό αποτέλεσμα στο Παρίσι και δεν το έκρυβε, όταν όμως ήρθε η ώρα να διεκδικήσει το μετάλλιο που ονειρευόταν τα πράγματα στράβωσαν

«Με βλέπω στα μετάλλια», ήταν τα λόγια της Ελίνας Τζένγκο μετά την πρόκριση στον τελικό του ακοντισμού στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, εκεί όμως τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά όσο περίμενε και πήρε τελικά την 9η θέση.

Η Ελληνίδα αθλήτρια ήταν αισιόδοξη για το τελικό αποτέλεσμα στο Παρίσι και δεν το έκρυβε, όταν όμως ήρθε η ώρα να διεκδικήσει το μετάλλιο που ονειρευόταν τα πράγματα στράβωσαν.

Η Τζένγκο έκανε 61,85μ. στην πρώτη της βολή, έβγαλε άκυρη τη δεύτερη που ήταν κοντά στα 55μ. και έστειλε το ακόντιο στα 57,90μ. στην 3η της προσπάθεια. Όπως και να έχει, η Ελίνα ήταν στην 8άδα εκείνη τη στιγμή και αν παρέμενε εκεί θα είχε δικαίωμα για άλλες τρεις βολές αλλά την… πρόλαβε η Ογκροντνίκοβα.

Η Τσέχα με βολή στα 63,68μ. άφησε εκτός 8άδς την Ελληνίδα αθλήτρια, η οποία στον πρώτο της τελικό σε Ολυμπιακούς Αγώνες πήρε την 9η θέση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments