Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Το σίριαλ Όρτα συνεχίζεται- Τι δήλωσε ο πρόεδρος της Μπράγκα

Ολυμπιακός: Το σίριαλ Όρτα συνεχίζεται- Τι δήλωσε ο πρόεδρος της Μπράγκα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ολυμπιακός: Το σίριαλ Όρτα συνεχίζεται- Τι δήλωσε ο πρόεδρος της Μπράγκα

Η O'Jogo έγραψε το πρωί της Τετάρτης 7 Αυγούστου πως υπήρξε deal ανάμεσα στην Μπράγκα και τον Ολυμπιακό

Η O’Jogo έγραψε το πρωί της Τετάρτης 7 Αυγούστου πως υπήρξε deal ανάμεσα στην Μπράγκα και τον Ολυμπιακό, ενώ λίγο αργότερα η πορτογαλική εφημερίδα τα γύρισε.

Ο πρόεδρος της Μπράγκα, Αντόνιο Σαλβαδόρ, ρωτήθηκε σε συνέντευξη του για το μέλλον του Πορτογάλου μέσου. Παραδέχθηκε πως δεν είναι προτεραιότητα για την ομάδα του, ενώ τόνισε πως υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό, το οποίο ακόμη δεν έχει φέρει κάποιο deal σύμφωνα με το sport24.gr

Επίσης τόνισε πως παραμένει παίκτης της Μπράγκα, μέχρι να υπάρξει κάτι για το οποίο ο πορτογαλικός σύλλογος θα μπορέσει να διαπραγματευτεί.

“Η περίπτωση του Αντρέ Όρτα είναι διαφορετική. Πρόκειται για παίκτη που, κοιτώντας τους μέσους που έχουμε… ο προπονητής μας έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν αποτελεί προτεραιότητα για την ομάδα μας. Ως εκ τούτου, πρέπει να δεχτούμε βρίσκεται στην αγορά μέχρι σήμερα.

Υπάρχει το δεδομένο ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό, που ακόμη δεν έχει υπολοποιηθεί. Ο Όρτα αποτελεί προς το παρόν παίκτη της Μπράγκα, όπου και θα παραμείνει, μέχρι να βρούμε κάτι που μπορούμε να διαπραγματευτούμε” ανέφερε συγκεκριμένα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments