Ελλάδα

ΕΦΚΑ: Αναβλήθηκε για τις 14 Νοεμβρίου η δίκη της υπάλληλου που συνελήφθη για δωροληψία

ΕΦΚΑ: Αναβλήθηκε για τις 14 Νοεμβρίου η δίκη της υπάλληλου που συνελήφθη για δωροληψία

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//ΕΦΚΑ: Αναβλήθηκε για τις 14 Νοεμβρίου η δίκη της υπάλληλου που συνελήφθη για δωροληψία

Η 49χρονη ζήτησε αναβολή καθώς ο συνήγορος δεν έχει προλάβει να ενημερωθεί επί της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί

Αναβολή για 14 Νοεμβρίου 2024 πήρε η δίκη στο Αυτόφωρο της 49χρονης η οποία συνελήφθη μετά από καταγγελία πως ζήτησε 4.000 ευρώ για να «τρέξει» τις διαδικασίες προκειμένου να δωθεί επίδομα αναπηρίας σε πρόσωπο που το δικαιούτο.

Σε βάρος της ασκήθηκε δίωξη δωροληψία, παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο, και η δίκη της αναβλήθηκε μέσα στο τριήμερο για σήμερα. Η 49χρονη ζήτησε αναβολή στη καθώς ο συνήγορος δεν έχει προλάβει να ενημερωθεί επί της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί. Ο ΕΦΚΑ δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας σε βάρος της 49χρονης.

Βίντεο ντοκουμέντο της σύλληψης της 49χρονης υπαλλήλου του ΕΦΚΑ – Κατηγορείται για δωροληψία

Το φως της δημοσιότητας είδε το βίντεο από τη σύλληψη της 49χρονης υπαλλήλου του ΕΦΚΑ, η οποία κατηγορείται ότι χρηματιζόταν, προκειμένου να δίνει επιδόματα αναπηρίας.

Στο βίντεο που δημοσίευσε ο Alpha η καταγγέλλουσα φαίνεται να βγαίνει από το αυτοκίνητο της 49χρονης υπαλλήλου του ΕΦΚΑ την ώρα που έχει γίνει η δωροληψία για την υπόθεση καταβολής επιδόματος αναπηρίας.

Μόλις η γυναίκα απομακρύνεται, μια μηχανή παρκάρει απέναντι από το αυτοκίνητο της 49χρονης και στιγμές αργότερα ένα ταξί σταματά στη μέση του δρόμου, απαγορεύοντας επί της ουσίας στην 49χρονη να αποχωρήσει από το σημείο.

Τόσο οι αναβάτες της μηχανής όσο και ο επιβάτης του ταξί είναι αστυνομικοί. Για την παράδοση του ποσού ορίστηκε ραντεβού την επόμενη ημέρα στην Αθήνα. Κατόπιν αυτών στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. προσημείωσαν τα χρήματα και εν συνεχεία τα παρέδωσαν στη γυναίκα, που με τη σειρά της τα έδωσε στην υπάλληλο. Μετά τη συνάντηση, λοιπόν, αστυνομικοί ακινητοποίησαν την υπάλληλο και της πέρασαν χειροπέδες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments