Πολιτική

Άδωνις σε Κασσελάκη: Δεν θα έκανα διακοπές στη Μύκονο έχοντας αφήσει απλήρωτους τους εργαζόμενους της Αυγής

Άδωνις σε Κασσελάκη: Δεν θα έκανα διακοπές στη Μύκονο έχοντας αφήσει απλήρωτους τους εργαζόμενους της Αυγής

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ / 2η ΗΜΕΡΑ(ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ EUROKNISSI)

Ας διαβάσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τη νέα ανακοίνωση των εργαζομένων.

Την προτροπή του να διαβάσει τη νέα ανακοίνωση των απλήρωτων εργαζομένων της εφημερίδας «Αυγή» εκφράζει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ιδιαίτερα, με ανάρτησή του στο Χ, ο υπουργός Υγείας τονίζει πως, «επειδή ο Στέφανος Κασσελάκης (του οποίου τις διακοπές χάλασα χθες και τον ανάγκασα να τις διακόψει για λίγο για να μου κάνει αντιπολίτευση) δεν απαντά στις ανακοινώσεις των εργαζομένων της Αυγής,  αλλά απαντά μανιωδώς σε μένα, ανεβάζω την προ ολίγου ανακοίνωσή τους για να την διαβάσει σίγουρα».

Και ο Άδωνις Γεωργιάδης συμπληρώνει με νόημα: «Χωρίς υπερβολή εγώ που αριστερός δεν έχω υπάρξει ποτέ στην ζωή μου, δεν θα μπορούσα να κάνω αμέριμνος διακοπές στη Μύκονο ενώ θα είχα την ευθύνη του κλεισίματος μίας τόσο ιστορικής εφημερίδος, αφήνοντας μάλιστα τους εργαζόμενους της απλήρωτους».

Επισημαίνεται ότι οι εργαζόμενοι της Αυγής προχώρησαν πριν από λίγο στη δημοσιοποίηση νέας ανακοίνωσης, με την οποία στρέφονται ρητά και κατηγορηματικά εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανακοίνωση τονίζεται, ανάμεσα στα άλλα, ότι «ο Κασσελάκης κινείται μεταξύ Μυκόνου και Σπετσών. Οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι τον Ιούλιο και το επίδομα άδειας και τρέχει και ο Αύγουστος χωρίς καμία δέσμευση. Μαζί τρέχουν και οι υποχρεώσεις τους»

Υποστηρίζεται ακόμη ότι «ο Στ. Κασσελάκης έχει κλείσει την Αυγή και έχει κάνει στάση πληρωμών στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ εργαλειακά. Έχει επιχειρήσει να φορτώσει την κρίση πότε στους εργαζόμενους (πάρτε την και δουλέψτε την), πότε στους βουλευτές του κόμματος (μάζεψαν μόνο 700 ευρώ) και πότε στον Τσίπρα (τα «μαύρα» και όλα αυτά). Θεωρεί ότι έτσι αυξάνει το γόητρό του στην βάση του δίευρου αλλά αυτή δεν πρόκειται να τον πάει πουθενά. Χώρια που πλέον αυτός ο κόσμος θέλει τον Πολάκη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments