Πολιτική

Πηγές ΝΔ: Ο Κασσελάκης να πει από ποιο βάθος πισίνας ξεκινά η νομιμότητα

Πηγές ΝΔ: Ο Κασσελάκης να πει από ποιο βάθος πισίνας ξεκινά η νομιμότητα

Πηγή Φωτογραφίας: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ. ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΑΚΗ (EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)

Ανερμάτιστος και ατεκμηρίωτος χαρακτηρίζεται ο πολιτικός λόγος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο ανερμάτιστος και ατεκμηρίωτος λόγος του κ. Κασσελάκη, οι συνεχείς επιθέσεις του κατά της Δικαιοσύνης και οι συκοφαντίες κατά των πολιτικών αντιπάλων δεν εκπλήσσουν πλέον κανέναν, επισημαίνουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας σχολιάζοντας τη συνέντευξη που έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο Πρώτο Πρόγραμμα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Αυτό που μάθαμε από τη σημερινή του συνέντευξη είναι ότι μπορεί κάποιος να απολαμβάνει μία παράνομη πισίνα, αρκεί να είναι 36 ετών και το βάθος της να μην ξεπερνά τα 120 εκατοστά. Ξέχασε να μας πει από ποια ηλικία και από ποιο βάθος πισίνας ξεκινά η νομιμότητα, τονίζουν οι πηγές της ΝΔ με φόντο την αποκάλυψη πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης έχει στο εξοχικό του στις Σπέτσες παράνομη και αυθαίρετη πισίνα.

Ίσως η παρατεταμένη έκθεσή του στον Μυκονιάτικο ήλιο να τον επηρέασε σημαντικά. Ας ελπίσουμε οι βουτιές στην παράνομη πισίνα του στη βίλα των Σπετσών να βοηθήσουν στην «προσγείωση» στην πραγματικότητα, καταλήγουν.

Νωρίτερα, σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης στο Πρώτο Πρόγραμμα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πισίνα στο εξοχικό του, επαναλαμβάνοντας ότι έχει βάθος 1.20 μ., και κατηγόρησε για υποκρισία τη ΝΔ να μιλά τη στιγμή που χρωστάει μισό δισ. ευρώ. προσθέτοντας πως «η κοινωνία στις Σπέτσες ξέρει καλά και είναι εξοργισμένη από την κοροϊδία της κυβέρνησης».

Ο κ. Κασσελάκης ανέφερε επίσης πως: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε τη χώρα από μνημόνια. Οι όποιες διαφωνίες μου με τον προκάτοχο μου αφορούν το τελευταίο διάστημα, όχι τη διαχείριση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments