Trash

H Catherine Zeta Jones εύχεται στον 24χρονο γιο της, Dylan για τα γενέθλιά του: «Σε αγαπώ, αγόρι μου όμορφο»

H Catherine Zeta Jones εύχεται στον 24χρονο γιο της, Dylan για τα γενέθλιά του: «Σε αγαπώ, αγόρι μου όμορφο»

Πηγή Φωτογραφίας: .vogue.es

Το «τότε» και το «τώρα» δείχνει πως όσο μεγαλώνει, γίνεται όλο και πιο γοητευτικός.

O γιος της Catherine Zeta Jones και του Michael Douglas, Dylan, έχει γενέθλια και κλείνει τα 24 του χρόνια. Οι διάσημοι γονείς του ευχήθηκαν δημόσια στα social media. Η μητέρα του δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο από όταν ήταν ο γιος της ακόμα μωρό.

Η Catherine Zeta Jones κρατάει χαρακτηριστικά, το μωρό της τυλιγμένο σε μια πετσέτα ενώ χαρίζει τα πιο αυθόρμητα και όμορφα χαμόγελα στην κάμερα. Στη λεζάντα έγραψε: «Χαρούμενα 24α γενέθλια στον γιο μου, Dylan. Η χαρά και η αγάπη που μου δίνεις κάθε μέρα είναι αξεπέραστη. Το να είμαι η μαμά σου είναι ένα δώρο που ποτέ δεν το θεωρώ δεδομένο. Σε αγαπώ, αγόρι μου όμορφο».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Από την πλευρά του, και ο Michael Douglas έγραψε ευχές στο γιο του και ανάρτησε μία φωτογραφία του Dylan, γράφοντας στη λεζάντα: «Ουάου Dylan 24! Προχωράς γρήγορα, γιε μου! Σου εύχομαι χρόνια πολλά από έναν περήφανο πατέρα!»

Μια φωτογραφία από τα παλιά και συγκεκριμένα από το 2011, δείχνει όλη την οικογένεια μαζί και φυσικά τον μικρό τότε Dylan, ο οποίος πλέον έχει εξελιχθεί σε έναν πολύ γοητευτικό νέο. Δίπλα του βλέπουμε και την αδερφή του, Carys Douglas στα πλαίσια μιας εκδήλωσης στο παλάτι του Buckingham. Η 41χρονη τότε Catherine Zeta Jones είχε παραστεί στη βασιλική δεξίωση προς τιμήν του πρίγκιπα Καρόλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments