Trash

Οι Måneskin ήρθαν και «σκλάβωσαν» το κοινό τους με τα I Wanna Be Your Slave και Zitti e buoni

Οι Måneskin ήρθαν και «σκλάβωσαν» το κοινό τους με τα I Wanna Be Your Slave και Zitti e buoni

Πηγή Φωτογραφίας: 654ritalanetrending.blogspot.com

Αλήθεια, εσείς θα πέφτατε κυριολεκτικά στα γόνατα για τον Damiano David;

Χθες το βράδυ ο Damiano David των Måneskin ζήτησε και μάλιστα δις από το κοινό του Εject Festival να γονατίσει την ώρα που εκείνος τραγουδούσε τη γνωστή επιτυχία του συγκροτήματος I Wanna Be Your Slave. Και ναι πολλοί ήταν εκείνοι που τον άκουσαν και «υποκλίθηκαν» μπροστά του σε μία από τις πιο σέξι στιγμές της χθεσινής βραδιάς. Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή.

Πριν λίγες ώρες, η Αθήνα ζωντάνεψε με τη μουσική των Måneskin, οι οποίοι εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο πλαίσιο του Eject Festival. Το φεστιβάλ, που διαρκεί τρεις ημέρες, έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο σημαντικά μουσικά γεγονότα του καλοκαιριού στην Ελλάδα, φέρνοντας μερικά από τα πιο δυνατά ονόματα της ροκ σκηνής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Måneskin (@maneskinofficial)

Η διοργάνωση στο ΟΑΚΑ P-5 δημιούργησε ένα μοναδικό μουσικό περιβάλλον, μετατρέποντας τον χώρο σε ένα ζωντανό πάρκο διασκέδασης. Τα περίπτερα των χορηγών γύρω από την αρένα πρόσφεραν ποικιλία δραστηριοτήτων και δώρων, κάνοντας την αναμονή για τις εμφανίσεις ακόμα πιο διασκεδαστική. Αν και αρχικά υπήρχε ανησυχία για τη ζέστη, τελικά ο καιρός μάς έκανε τη χάρη, προσφέροντας μια ιδανική συνθήκη για μια συναυλία, με θερμοκρασία πιο ευχάριστη και ένα ανακουφιστικό μετά από τόσες συνεχόμενες ημέρες καύσωνα αεράκι που έκανε την παραμονή μας πιο άνετη, ειδικά για τόσες ώρες.

Η εμφάνιση του συγκροτήματος ήταν απλώς εκπληκτική, με την ενέργεια και το πάθος τους να δημιουργούν μια ατμόσφαιρα γεμάτη ένταση και ζωντάνια. Πριν από τους Måneskin, είχαμε την ευχαρίστηση να δούμε τρεις εξαιρετικές εμφανίσεις. Αρχικά, οι The Bonnie Nettles και η Alice Merton ανέβηκαν στη σκηνή, δημιουργώντας μια υπέροχη ατμόσφαιρα βάζοντάς μας σε φεστιβαλικό mood με την ερμηνεία τους. Στη συνέχεια οι Palaye Royale ανέβηκαν στη σκηνή, προσφέροντας μια μοναδική απίστευτης ενέργειας performance, που έκανε την αναμονή για τους Måneskin ακόμα πιο συναρπαστική.

Όταν οι Måneskin ανέβηκαν στη σκηνή, το κοινό υποδέχτηκε το συγκρότημα με ενθουσιασμό. Η εμφάνιση του συγκροτήματος ήταν απλώς εκπληκτική, με την ενέργεια και το πάθος τους να δημιουργούν μια ατμόσφαιρα γεμάτη ένταση και ζωντάνια. Ωστόσο, αυτό που πραγματικά εντυπωσίασε ήταν η ποικιλία του κοινού που συγκεντρώθηκε για να τους δει.

Αν και πολλοί φανταζόμασταν ότι το κοινό θα αποτελούνταν κυρίως από νεαρά κορίτσια, η πραγματικότητα ήταν πολύ διαφορετική. Στο χώρο υπήρχαν άντρες όλων των ηλικιών, ακόμη και αρκετοί μπαμπάδες με τα παιδιά τους. Η μουσική των Måneskin, με την έντονα εφηβική της ενέργεια και το επαναστατικό της ύφος, κατάφερε να συγκεντρώσει μια ευρεία γκάμα κοινού, αποδεικνύοντας ότι η ροκ δεν έχει ηλικιακά ή κοινωνικά όρια.

Επιπλέον, η παρουσία της LGBTQ+ κοινότητας ήταν αξιοσημείωτη. Οι Måneskin έχουν δείξει έντονα τη στήριξή τους προς το LGBTQ+ κίνημα μέσω της μουσικής τους και του δημόσιου προφίλ τους, και αυτό φάνηκε καθαρά στη συναυλία. Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που εκφράζονταν μέσω της μουσικής και του ύφους του συγκροτήματος, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα αποδοχής και ενότητας. Αυτή η ποικιλία του κοινού ενίσχυσε ακόμη περισσότερο την αίσθηση ότι το συγκρότημα ενώνει ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα, προάγοντας την αλληλοκατανόηση και την αποδοχή.

Η ικανότητά του Damiano David να επικοινωνεί με το κοινό, η έντονη συναισθηματική του φόρτιση και η άμεση σύνδεση που κατάφερε να δημιουργήσει, έκαναν την εμπειρία της συναυλίας ακόμα πιο μαγευτική. Το απόλυτο highlight της βραδιάς βέβαια ήταν η εντυπωσιακή παρουσία του Damiano David. Ο frontman του συγκροτήματος, με την ακαταμάχητη σκηνική του παρουσία και τη φυσική του γοητεία, απέδειξε γιατί είναι μια μοναδική προσωπικότητα με μέλλον στον κόσμο της μουσικής. Η ικανότητά του να επικοινωνεί με το κοινό, η έντονη συναισθηματική του φόρτιση και η άμεση σύνδεση που κατάφερε να δημιουργήσει, έκαναν την εμπειρία της συναυλίας ακόμα πιο μαγευτική. Ο Damiano, με τα τατουάζ του, τις εκφράσεις του προσώπου του και την αφοπλιστική του αυτοπεποίθηση καθήλωσε το κοινό. Ειδικότερα, όταν, λίγο πριν το τέλος της συναυλίας και κατά τη διάρκεια του τραγουδιού Cool Kids, παρουσίασε στη σκηνή μια ομάδα κυρίως γυναικών και κοριτσιών, πρόσθεσε μια ανθρώπινη διάσταση στη συναυλία. Μία από τις κοπέλες κρατούσε μια ελληνική σημαία, με την οποία αγκάλιασε τον Damiano, στιγμή που ξεσήκωσε το κοινό και ενισχύοντας την αίσθηση της σύνδεσης μεταξύ της μπάντας και των θαυμαστών τους.

Οι Måneskin, το ιταλικό συγκρότημα που έχει καταφέρει να κλέψει τις καρδιές πολλών με την μοναδική τους ενέργεια και στιλ, σχηματίστηκαν το 2016 στη Ρώμη. Το όνομα της μπάντας προέρχεται από τη δανική λέξη για τη “σελήνη”, μια αναφορά στην καταγωγή της μπασίστριας Victoria De Angelis. Το συγκρότημα αποτελείται από τέσσερα μέλη: τον Damiano David (φωνητικά), τη Victoria De Angelis (μπάσο), τον Thomas Raggi (κιθάρα) και τον Ethan Torchio (τύμπανα). Το 2017, η συμμετοχή τους στο ιταλικό talent show “X Factor” υπήρξε το πρώτο μεγάλο βήμα στην καριέρα τους, κατακτώντας τη δεύτερη θέση και κερδίζοντας την αναγνώριση. Από τότε, η πορεία τους υπήρξε ραγδαία, με το ντεμπούτο άλμπουμ τους Il Ballo Della Vita να τους καθιερώνει στη ροκ σκηνή. Η διεθνής τους αναγνώριση ήρθε με τη νίκη τους στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 2021 με το τραγούδι Zitti e Buoni, το οποίο τους εκτόξευσε στη διεθνή σκηνή. Με τα τρία άλμπουμ τους και πολλές sold-out συναυλίες, οι Måneskin συνεχίζουν να εξελίσσονται και να εντυπωσιάζουν με το ταλέντο και την ενέργειά τους.

Η συναυλία των Måneskin, αν και το συγκρότημα βρίσκεται ακόμα στην αρχή της διεθνούς καριέρας του, απέδειξε την αφοσίωσή τους στην μουσική τους και απέναντι στο κοινό τους. Παρά το γεγονός ότι έχουν κυκλοφορήσει μόνο τρία άλμπουμ (Il Ballo Della Vita του 2018 Teatro d’ira: Vol. I του 2021 και RUSH! του 2023), αφιέρωσαν συνολικά μιάμιση ώρα στη σκηνή.

Η συναυλία έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, αφήνοντας το κοινό με αξέχαστες αναμνήσεις και την ελπίδα για μελλοντικές επισκέψεις των Måneskin στην Ελλάδα. Το Eject Festival και η παρουσίαση των Måneskin απέδειξαν για άλλη μια φορά τη δύναμη της μουσικής να ενώνει, να εμπνέει και να δημιουργεί αξέχαστες στιγμές. Ανυπομονούμε για τις επόμενες εμφανίσεις του συγκροτήματος και τις μελλοντικές εκδηλώσεις του φεστιβάλ, ελπίζοντας ότι θα συνεχίσουν να μας προσφέρουν τέτοιες αξέχαστες εμπειρίες.

Αρχικά, η τιμή του εισιτηρίου μας είχε προβληματίσει. Πολλοί είχαν αναρωτηθεί αν η υψηλή τιμή θα ανταγωνιζόταν την αξία της συναυλίας. Ωστόσο, η εμπειρία αποδεικνύει ότι κάθε λεπτό άξιζε πραγματικά. Η συναυλία προσέφερε μια μοναδική ευκαιρία να βιώσουμε τη μαγεία ενός συγκροτήματος που, αν και βρίσκεται ακόμη στα πρώτα βήματα της διεθνούς του καριέρας, προμηνύει έναν εντυπωσιακό μέλλον. Οι Måneskin, με το ταλέντο και την ενέργειά τους, έκαναν κάθε στιγμή αξέχαστη. Παρόλο που ο ερχομός τους στην Αθήνα καθυστέρησε λίγο, η αναμονή άξιζε τον κόπο. Εν αναμονή των επόμενων εμφανίσεών τους, ας γιορτάσουμε την αξία της μουσικής και την ικανότητά της να ενώνει, να εμπνέει και να διασκεδάζει. Η συναυλία των Måneskin επιβεβαίωσε ότι η μουσική μπορεί να ξεπεράσει τα όρια, να δημιουργήσει στιγμές μαγείας και να ενώσει ανθρώπους από διαφορετικούς κόσμους. Η ενέργεια και το πάθος του συγκροτήματος ήταν αδιαμφισβήτητα, και η βραδιά θα μείνει για καιρό χαραγμένη στη μνήμη όλων των παρευρισκομένων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments