Trash

Slip dress Vs Βασιλικό Πρωτόκολλο: H Λετίθια της Ισπανίας τόλμησε να δείξει την πιο θηλυκή πλευρά της

Slip dress Vs Βασιλικό Πρωτόκολλο: H Λετίθια της Ισπανίας τόλμησε να δείξει την πιο θηλυκή πλευρά της

Πηγή Φωτογραφίας: Princess Diana in navy Dior slip 1996 One of Britain’s most significant style icons, Princess Diana wears a John Galliano for Dior lace-trimmed slip in 1996

Η βασίλισσα της Ισπανίας έκανε μια εμφάνιση που δεν ακολουθεί τους βασιλικούς κανόνες και δημιούργησε ποικίλα σχόλια.

Η βασίλισσα της Ισπανίας, Λετίθια, εμφανίστηκε σαν σταρ του Hollywood στο μπλε χαλί του φεστιβάλ κινηματογράφου στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα και έκλεψε όλα τα βλέμματα. Η ίδια έλαμπε, φορώντας ένα στενό μεταλλικό slip dress που αναδείκνυε το καλογυμνασμένο της σώμα και το συνδύασε με ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια σε γεωμετρικό σχέδιο, ασημί τσαντάκι και σανδάλια.

Η 51χρονη Λετίθια μάλιστα συνάντησε και τον Μάικλ Ντάγκλας στην τελετή λήξης του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Atlantida Mallorca 2024 για να τιμήσει τους φετινούς υποψηφίους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Le Piu Affascinanti Di Milano (@lepiuaffascinantidimilano)

Κομψή, στιλάτη και ευδιάθετη, η βασίλισσα αποφάσισε να αναδείξει την πιο θηλυκή της πλευρά και να σπάσει το βασιλικό πρωτόκολλο. Τα σχόλια όμως για αυτήν την εμφάνιση ήταν ποικίλα καθώς αρκετοί χρήστες στα social media έγραψαν ότι ένα τέτοιο look δεν αρμόζει σε μία βασίλισσα. Ένας από τους μεγαλύτερους λογαριασμούς στο Instagram που ασχολείται αποκλειστικά με βασιλικές εμφανίσεις έκανε μία εύστοχη σύγκριση.Πιο συγκεκριμένα, σύγκρινε το look της Λετίθια με μία εμφάνιση που είχε κάνει η Diana το μακρινό 1996 στο Met Gala. Η Diana ήταν η πρώτη royal που δεν δίστασε να έρθει σε κόντρα με τους κανόνες του Παλατιού δείχνοντας ότι είχε πάντα τη δική της άποψη και θέση. Φαίνεται λοιπόν ότι και η βασίλισσα Λετίθια θέλει να πειραματίζεται με το στιλ της και δεν πτοείται από την σκληρή κριτική που δέχεται στα social media.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή είναι η πρώτη εμφάνιση της βασίλισσας Λετίθια μετά τους ισχυρισμούς του πρώην κουνιάδου της, ότι είχε σχέση μαζί της.

O Jaime del Burgo, πρώην σύζυγος της αδελφής της βασίλισσας δήλωσε μέσω αναρτήσεων του στο X– πρώην twitter– πως είχε δεσμό με την Λετίθια, όχι μόνο πριν εκείνη παντρευτεί τον τότε διάδοχο Φελίπε, αλλά και μετά τον γάμο της με τον σημερινό βασιλιά της χώρας. Ο Jaime del Burgo, φιλόδοξος γιος Ισπανού πολιτικού, δικηγόρος, επιχειρηματίας και θεατρικός συγγραφέας υποστήριξε πως η σχέση του με την Λετίσια ξεκίνησε πριν το 2000, όταν εκείνη ήταν ακόμη εκφωνήτρια ειδήσεων στην Ισπανική τηλεόραση.

Οι αποκαλύψεις του Del Burgo αντιμετωπίστηκαν μάλλον με σκεπτικισμό από τον Ισπανικό Τύπο. Οι ισχυρισμοί του χαρακτηρίστηκαν τις ως μια χονδροειδή δημόσια επίθεση στην ιδιωτική ζωή μιας παντρεμένης γυναίκας.

Η ίδια η βασίλισσα Λετίθια και ο βασιλιάς Φελίπε δεν έχουν αντιδράσει στις δηλώσεις του Jaime del Burgo και όπως φαίνεται, δεν πρόκειται να πάρουν θέση σε όσα ακούγονται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments