Αθλητισμός

Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Live η τελετή λήξης [vid]

Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Live η τελετή λήξης [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Live η τελετή λήξης [vid]

Το Stade de France φιλοξενεί την τελετή λήξης των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Το Stade de France φιλοξενεί την τελετή λήξης των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων της σύγχρονης ιστορίας. Η διοργάνωση «Παρίσι 2024» ολοκληρώνεται και τυπικά, μετά από τις αρκετές μέρες προσπαθειών των αθλητών και των αθλητριών, που είτε πέτυχαν, είτε απέτυχαν, αξίζουν θερμό χειροκρότημα απ’ όλους.

Η Ελληνική αποστολή βρέθηκε εκεί με 100 μέλη να αγωνίζονται και το αντίο των χρωμάτων μας στο θεσμό που «γέννησε» η πατρίδα μας, θα πουν οι Εμμανουήλ Καραλής και Ευαγγελία Πλατανιώτη. Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης του επί κοντώ και η αθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης, είναι οι σημαιοφόροι στην τελετή λήξης.

Φυσικά οι εκπλήξεις που τάζουν οι διοργανωτές είναι πολλές, τόσο σε επίπεδο καλλιτεχνικού προγράμματος, όσο και σε ονόματα που με τη συμμετοχή τους θα κάνουν τη διαφορά. Σκοπός τους είναι να συνδέσουν με κάποιο τρόπο τους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες με το μέλλον, δείχνοντας έτσι τη συνέχεια της ζωής και του σύμπαντος με κάποιο τρόπο.

Στο τέλος η Ολυμπιακή σημαία όπως συνηθίζεται θα παραδοθεί στο Λος Άντζελες, το οποίο θα διοργανώσει τους Αγώνες του 2028. Παράλληλα θα σβήσει η Ολυμπιακή Φλόγα.

Δείτε live την τελετή λήξης εδώ

και εδώ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments