Αθλητισμός

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τι ώρα ξεκινά η τελετή λήξης και πού θα τη δείτε

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τι ώρα ξεκινά η τελετή λήξης και πού θα τη δείτε

Πηγή Φωτογραφίας: Athletes compete during the women's marathon competition at the 2024 Summer Olympics, Sunday, Aug. 11, 2024, in Paris, France. (AP Photo/Dar Yasin)

Οι διοργανωτές υπόσχονται ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα - Την σκυτάλη των Ολυμπιακών Αγώνων θα παραλάβει το Λος Άντζελες

Μετά από 16 ημέρες πλούσιου αθλητικού θεάματος, η γαλλική πρωτεύουσα ετοιμάζεται να πει σήμερα «Au revoir» στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024» με μία φαντασμαγορική τελετή λήξης.

Η αυλαία των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού θα πέσει με την τελετή λήξης που θα ξεκινήσει στις 22.00 ώρας Ελλάδος και θα διεξαχθεί στο Stade de France. Στην Ελλάδα η τελετή λήξης θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ1, αλλά και από την ΕΡΤ3 (με διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα). Η διάρκειά της θα είναι περίπου δύο ώρες.

Οι διοργανωτές υπόσχονται ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα με τη συμμετοχή πάνω από 100 χορευτών, ακροβατών και performer. Η τελετή θα περιλαμβάνει και παραδοσιακά στιγμιότυπα, όπως η παρέλαση των αθλητών και η υποστολή της Ολυμπιακής Σημαίας.

Ένα μέρος της τελετής λήξης θα είναι αφιερωμένο στην παράδοση της σκυτάλης στο Λος Άντζελες, που θα φιλοξενήσει τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2028.

Οι «διάσημες» συμμετοχές

Αν και η παρουσία του δεν έχει επιβεβαιωθεί, αναμένεται ευρέως ότι ο Τομ Κρουζ θα αποτελέσει τμήμα της τελικής παράστασης.

Οι Red Hot Chili Peppers, Snoop Dogg και Billie Eilish αναμένεται να τραγουδήσουν στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. Η παράδοση των Ολυμπιακών Αγώνων από το Παρίσι στο Λος Άντζελες θα είναι εντυπωσιακή, καθώς οι καλλιτέχνες θα εμφανιστούν από το Λος Άντζελες σε ένα μείγμα από μαγνητοσκοπημένες και ζωντανές εμφανίσεις.

Καραλής και Πλατανιώτη οι σημαιοφόροι της Ελλάδας

Η Ελληνική Ολυμπιακή Eπιτροπή ανακοίνωσε ότι με απόφαση του Αρχηγού Αποστολής Πέτρου Συναδινού ορίστηκαν ως σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων ο Εμμανουήλ Καραλής και η Eυαγγελία Πλατανιώτη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments