Ελλάδα

Κασσελάκης: Κουράγιο στους συμπολίτες μας, στους πυροσβέστες μας, στους εθελοντές μας

Κασσελάκης: Κουράγιο στους συμπολίτες μας, στους πυροσβέστες μας, στους εθελοντές μας

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Κασσελάκης: Κουράγιο στους συμπολίτες μας, στους πυροσβέστες μας, στους εθελοντές μας

Ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στα κοινωνικά δίκτυα

«Κουράγιο στους συμπολίτες μας. Στους πυροσβέστες μας. Στους εθελοντές μας. Αυτήν τη στιγμή, τίποτα άλλο…», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Εκτός ελέγχου η φωτιά στον Βαρνάβα: Φλόγες 25 μέτρων και άνεμοι 8 μποφόρ–Εκκενώνονται Σταμάτα και Γραμματικό

Η μεγάλη φωτιά στο Βαρνάβα που ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής (11/8/24) σε αγροτοδασική έκταση και γρήγορα πήρε μεγάλες διαστάσεις συνεχίζει να μαινεται ανεξέλεγκτη

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Πυροσβεστικής, στις 19.30 το απόγευμα, στην επιχείρηση κατάσβεσης της μεγάλης φωτιάς, συμμετέχουν 315 πυροσβέστες με 10 ομάδες δασοκομάντος και 98 οχήματα καθώς και μεγάλος αριθμός εθελοντών.

Τεράστια η επιχείρηση της Πυροσβεστικής

Από αέρος επιχειρούν περιοδικά 26 εναέρια μέσα, 15 αεροσκάφη και 11 ελικόπτερα εκ των οποίων τα 2 για το συντονισμό τους. Στο έργο της κατάσβεσης παρέχουν συνδρομή μηχανήματα έργου και υδροφόρες της Περιφέρειας Αττικής και των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ταυτόχρονα, μηνύματα του 112 φτάνουν συνεχώς στα κινητά των κατοίκων για να απομακρυνθούν από τις περιοχές που πλησιάζουν οι φλόγες.

Σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκονται τα Κέντρα Υγείας Ν. Μάκρης και Καπανδριτίου το «ΣΩΤΗΡΙΑ» για πνευμονολογικά και το «Γ. Γεννηματάς» για τυχόν εγκαυματίες

Σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκονται τα Κέντρα Υγείας Ν. Μάκρης και Καπανδριτίου, όπως ενημέρωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments