Lifestyle

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: “Μου δίνει ελευθερία το να μην κοιτάξω τις τιμές στο σούπερ μάρκετ”

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: “Μου δίνει ελευθερία το να μην κοιτάξω τις τιμές στο σούπερ μάρκετ”

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/@dimitris.gkotsopoulos.official)

"Εχω την τύχη να κάνω μια δουλειά που μου αρέσει, που μου δίνει ταυτόχρονα τα προς το ζην και μια ελευθερία", δήλωσε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Gala.

Ο γοητευτικός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε παλιότερα σε αντιδιαστολή με τη σημερινά οικονομική του κατάσταση. “Απλώς τώρα έχω τη δυνατότητα να μην ανέχομαι πράγματα που θα ανεχόμουν παλιότερα, όπως, ας πούμε, να κάνω μια επιλογή που δεν συνάδει με την καλλιτεχνική μου έμπνευση” δήλωσε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gkotsopoulos Dimitris (@dimitris.gkotsopoulos.official)

Έχεις την πολυτέλεια να μη δουλέψεις έναν χρόνο;

Ειλικρινά, ναι. Αλλά είμαι και άνθρωπος που μπορώ να ζω και με λίγα. Δημιουργικά όμως δεν έχω την πολυτέλεια να μη δουλέψω έναν χρόνο. Εχω την τύχη να κάνω μια δουλειά που μου αρέσει, που μου δίνει ταυτόχρονα τα προς το ζην και μια ελευθερία.

Ελευθερία να πω όχι, να ταξιδέψω, να μην κοιτάξω τις τιμές στο σούπερ μάρκετ όπως έκανα πριν από μερικά χρόνια, να μπορώ να πω «θέλω αυτό» και να το πάρω.

Έχεις βασανιστεί οικονομικά γενικά;

Όχι, αν ήθελα να ταξιδέψω, θα πήγαινα οπουδήποτε με οτοστόπ ή με το παπάκι μου και θα κοιμόμουν οπουδήποτε. Απλώς τώρα έχω τη δυνατότητα να μην ανέχομαι πράγματα που θα ανεχόμουν παλιότερα, όπως, ας πούμε, να κάνω μια επιλογή που δεν συνάδει με την καλλιτεχνική μου έμπνευση.

Τώρα αν με ρωτάς για πρακτικά πράγματα, αν έχω στερηθεί διακοπές, παπούτσια, υλικά αγαθά γενικά στα παιδικά μου χρόνια, ναι, πέντε παιδιά ήμασταν, δεν είχαμε την οικονομική δυνατότητα. Αλλά νομίζω ότι όλα για έναν λόγο γίνονται. Αν τα είχα τότε, μπορεί να μην ήμουν αυτός που είμαι τώρα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments