Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Καμιά ανησυχία για το Κέντρο Υγείας Τήνου

Άδωνις Γεωργιάδης: Καμιά ανησυχία για το Κέντρο Υγείας Τήνου

Πηγή Φωτογραφίας: [368715] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Απολύτως ψευδής η εικόνα διάλυσης που καλλιεργείται από την αντιπολίτευση.

Απόλυτα καθησυχαστικός για τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Τήνου είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Με αφορμή τη μεγάλη εορτή της Παναγίας τον Δεκαπενταύγουστο, ο υπουργός Υγείας ενημερώνει πως στο εν λόγω Κέντρο Υγείας υπηρετούν 3 ειδικευμένοι ιατροί, 1 εξειδικευμένος γενικός ιατρός, 1 ορθοπεδικός με μετακίνηση, 1 ορθοπεδικός με σύμβαση παροχής υπηρεσιών, 10 αγροτικοί ιατροί που καλύπτουν και τα περιφερειακά ιατρεία, αλλά εκτελούν εφημερίες στο Κέντρο Υγείας, 8 νοσηλευτές, 11 άτομα λοιπό προσωπικό.

Επίσης, αύριο μετακινείται, μέχρι τέλος Αυγούστου, ιατρός παθολόγος από το ΚΥ Πειραιώς, καθώς επίσης και γενική ιατρός από το ΚΥ Ίου, για μία εβδομάδα, προκειμένου να ενισχυθεί το ΚΥ Τήνου, ενόψει της αυξημένης πίεσης για την εβδομάδα της Παναγίας.

«Φέτος, πανελλαδικά έχουμε περισσότερο εργαζόμενο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από πέρυσι», τονίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης. «και η εικόνα διάλυσης του ΕΣΥ που συστηματικά καλλιεργείται από την Αντιπολίτευση και μερίδα των ΜΜΕ είναι απολύτως ψευδής».

Όπως υπογραμμίζει ο υπογραμμίζει ο υπουργός Υγείας, «προβλήματα υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα, αλλά εργαζόμαστε σκληρά και κάθε χρόνο θα πηγαίνουμε καλύτερα.

Ευχαριστώ όλο το προσωπικό μας που στηρίζει το ΕΣΥ και φέτος, όχι πάντα υπό τις ιδανικότερες συνθήκες».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments