Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Πολάκης λειτουργεί ως συκοφάντης της Λινού

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Πολάκης λειτουργεί ως συκοφάντης της Λινού

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΔΩΝΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Εξαπάτηση η υπόθεση για χρηματοδότηση από το ΚΕΕΛΠΝΟ επί υπουργίας Αβραμόπουλου.

Για συκοφαντία του Πολάκη σε βάρος της Αθηνάς Λινού κάνει λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, σε σημερινή ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ, ο υπουργός Υγείας γράφει για δήθεν «αποκαλύψεις» για την κυρία Α. Λινού, στο πλαίσιο της επίθεσης που της έχει εξαπολύσει ο Παύλος Πολάκης.

«Είναι ακόμα μία διαστρέβλωση και εξαπάτηση: η συγκεκριμένη υπόθεση αναφορικά με την χρηματοδότηση από το ΚΕΕΛΠΝΟ επί Υπουργίας του κ. Αβραμόπουλου μελέτης επιδημιολογικής έρευνας στα Οινόφυτα, έχει ερευνηθεί από την Δικαιοσύνη και έχει αρχειοθετηθεί. Δηλαδή όλα νόμιμα. Δηλαδή ακόμα μία συκοφαντία», συμπληρώνει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Υπενθυμίζεται ότι ο σχετικός σάλος έχει προκληθεί από τις δήθεν «αποκαλύψεις» του Παύλου Πολάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφορικά με την επιστημονική και πολιτική διαδρομή της κ. Αθ. Λινού και της εταιρείας Prolepsis, που φέρεται να διατηρούσε μαζί με την οικογένειά της.

Σύμφωνα με την πλευρά του Παύλου Πολάκη, η εταιρεία Prolepsis είχε λάβει μελέτη και από το ΚΕΕΛΠΝΟ, το 2009 , επί υπουργίαςΔημήτρη Αβραμόπουλου, πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Η μελέτη αφορούσε επιδημιολογική έρευνα στα Οινόφυτα, για τις καρκινογενετικές επιδράσεις των βιομηχανικών δραστηριοτήτων στον υδροφόρο ορίζοντα. Κατά τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ, η ανάθεση προέβλεπε μελέτη σε βάθος επταετίας, εξοφλήθηκε σε όλο το ποσό από την αρχή της έρευνας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments