Πολιτική

Στην Αθήνα εσπευσμένα ο Μητσοτάκης λόγω των πυρκαγιών

Στην Αθήνα εσπευσμένα ο Μητσοτάκης λόγω των πυρκαγιών

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Στην Αθήνα εσπευσμένα ο Μητσοτάκης λόγω των πυρκαγιών

Όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, αύριο το πρωί ο κ. Μητσοτάκης θα βρίσκεται στο γραφείο του

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε απόψε στην Αθήνα λόγω της κρίσιμης κατάστασης εξαιτίας των πυρκαγιών.

Συγκεκριμένα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ερωτηθείς για τον Πρωθυπουργό, απάντησε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε απόψε στην Αθήνα και αύριο το πρωί θα βρίσκεται στο γραφείο του σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Φωτιά στον Βαρνάβα: Σε ετοιμότητα νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας [vid]

Σε αυξημένη ετοιμότητα είναι τα Κέντρα υγείας Νέας Μάκρης και Καπανδριτίου, με ιατρούς πλέον των εφημερευόντων, όπως και το νοσοκομείο Σωτηρία για πνευμονολογικά περιστατικά και το Γ. Γεννηματάς για τυχόν εγκαυματίες από τη μεγάλη φωτιά στον Βαρνάβα που συνεχίζει να καίει με τη νύχτα να προμηνύεται δύσκολη για τις δυνάμεις κατάσβεσης.

Σύμφωνα με ανάρτηση του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη στο Χ:

«Κέντρα Υγείας Ν. Μάκρης και Καπανδριτίου βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα, με ιατρούς πλέον των εφημερευόντων. Ετέθησαν επίσης σε αυξημένη ετοιμότητα το «ΣΩΤΗΡΙΑ» για πνευμονολογικά περιστατικά και το «Γ. Γεννηματάς» για τυχόν εγκαυματίες. Μέχρι αυτή την ώρα έχουμε 2 (1 άντρας και 1 γυναίκα ) περιστατικά, που πήγαν για προληπτικούς λόγους στο ΚΥ Καπανδριτίου, ένας άντρας 67 χρόνων , με ΧΑΠ, προσήλθε στο ΚΥ Νέας Μάκρης, διότι λόγω διακοπής ρεύματος στην περιοχή, δεν λειτουργούσε το υποστηρικτικό του μηχάνημα. Επίσης στο Σισμανόγλειο προσήλθαν ένας άντρας 83 χρόνων διότι εισέπνευσε καπνό και μπήκε σε οξυγόνο, είναι σε καλή κατάσταση και ένας ακόμη άνδρας 67 χρόνων με ΧΑΠ. Όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

Να ακολουθείτε προσεκτικά τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας για την ασφάλειά σας. Επίσης για την αντιμετώπιση του καπνού έχουμε εκδώσει αναλυτικές οδηγίες ειδικά για τις ευπαθείς ομάδες».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments