Ελλάδα

Φωτιά στην ΒΑ Αττική: Νέο 112, εκκενώνεται ο Βρανάς Μαραθώνα – «Απομακρυνθείτε προς Νέα Μάκρη»

Φωτιά στην ΒΑ Αττική: Νέο 112, εκκενώνεται ο Βρανάς Μαραθώνα – «Απομακρυνθείτε προς Νέα Μάκρη»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Φωτιά στην ΒΑ Αττική: Νέο 112, εκκενώνεται ο Βρανάς Μαραθώνα – «Απομακρυνθείτε προς Νέα Μάκρη»

Νέο μήνυμα 112 στάλθηκε για να εκκενωθεί ο Βρανάς στον Μαραθώνα. «Αν βρίσκεστε στην περιοχή Βρανά Μαραθώνα απομακρυνθείτε προς Νέα Μάκρη»

Νέο μήνυμα 112 στάλθηκε για να εκκενωθεί ο Βρανάς στον Μαραθώνα. «Αν βρίσκεστε στην περιοχή Βρανά Μαραθώνα απομακρυνθείτε προς Νέα Μάκρη».

Φωτιά στην ΒΑ Αττική: Νέο 112, εκκενώνεται ο Βρανάς Μαραθώνα – «Απομακρυνθείτε προς Νέα Μάκρη»

Φωτιές στην Αττική: Αναζωπύρωση στο Άνω Σούλι Μαραθώνα

Η φωτιά που ξέσπασε χθες το απόγευμα στον Βαρνάβα κατέκαψε τεράστιες δασικές εκτάσεις στη βόρεια και βορειοανατολική Αττική, και ασταμάτητες οι φλόγες εισήλθαν σε πολλά σημεία του οικιστικού ιστού.

Πιο συγκεκριμένα, αυτή την ώρα το πύρινο μέτωπο έχει φτάσει μέχρι το Άνω Σούλι Μαραθώνα όπου η φωτιά αναζωπυρώθηκε προκαλώντας τεράστια ανησυχία.

Φωτιά: Πυροσβέστης αποτρέπει γυναίκα από το να μπει στο φλεγόμενο σπίτι της – Στιγμές μετά σημειώθηκε έκρηξη

Υπεράνθρωπες προσπάθειες καταβάλουν οι πυροσβέστες προκειμένου να σώσουν ό,τι μπορούν να σώσουν. Κάτω από αντίξοες συνθήκες καλούνται πολλές σε αρκετές περιπτώσεις να αποτρέψουν και τους πολίτες να προβούν σε ριψοκίνδυνες ενέργειες στην προσπάθειά τους να σώσουν τα σπίτια και τις περιουσίες τους από τη μανία της φωτιάς.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα που μια γυναίκα προσπάθησε να μπει μέσα στο φλεγόμενο σπίτι της και να οδηγήσει τους πυροσβέστες στο εσωτερικό του σπιτιού.

Το οξυγόνο που μπήκε στο χώρο μόλις άνοιξε η πόρτα φούντωσε απότομα τις φλόγες με αποτέλεσμα να προκληθεί έκρηξη. Την πρόλαβαν οι πυροσβέστες την τελευταία στιγμή κυριολεκτικά, σώζοντας την από τα χειρότερα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments