Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Με πλήρη ασφάλεια η εκκένωση του Αμαλία Φλέμινγκ

Άδωνις Γεωργιάδης: Με πλήρη ασφάλεια η εκκένωση του Αμαλία Φλέμινγκ

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ / 2η ΗΜΕΡΑ(ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ EUROKNISSI)

Συνεχίζουμε την προσπάθεια υπό εξαιρετικά έκτακτες συνθήκες.

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και ασφάλεια η εκκένωση του Αμαλία Φλέμινγκ, όπως τονίζει, σε παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο X, ο υπουργός Υγείας ενημερώνει πως «πριν από λίγο ολοκληρώσαμε με απόλυτη ασφάλεια την εκκένωση του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ» στα Μελίσσια. 23 ασθενείς μεταφέρθηκαν, οι 20 στην «Παμμακάριστο» και οι 3 στο «Σισμανόγλειο».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απευθύνει «θερμές ευχαριστίες στην Γενική Γραμματέα κ. Βιλδιρίδου, στην Διοικήτρια της 1ης ΥΠΕ κ. Μπαλαούρα και στην Διοίκηση και στο προσωπικό του Νοσοκομείου. Συνεχίζουμε την προσπάθεια υπό εξαιρετικά έκτακτες συνθήκες».

Τονίζεται ότι η εκκένωση έγινε για προληπτικούς λόγους, οι οποίοι οφείλονται στην πυρκαγιά που βρίσκεται σε εξέλιξη στη βορειοανατολική Αττική. Δεν συνέτρεχε άμεσος κίνδυνος για τους ασθενείς, αλλά, προφανώς, έγινε εκτίμηση κινδύνου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments