Ελλάδα

Καταστροφικό ήταν το πέρασμα της πύρινης λαίλαπας στην Αττική [pics,vid]

Καταστροφικό ήταν το πέρασμα της πύρινης λαίλαπας στην Αττική [pics,vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [371288] ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ / ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ / ΒΑΡΝΑΒΑΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)

Οι εικόνες από τα σημεία που πέρασε η φωτιά είναι αποκαρδιωτικές. Πολλά σπίτια, επιχειρήσεις αλλά και αυτοκίνητα έγιναν παρανάλωμα του πυρός, ενώ η έκταση που κάηκε εκτιμάται σε πάνω από 100.000 στρέμματα

Καταστροφικό ήταν το πέρασμα της πύρινης λαίλαπας στην Αττική, καθώς άφησε πίσω μία γυναίκα νεκρή, δεκάδες σπίτια καμένα και ανυπολόγιστη καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος.

Οι εικόνες από τα σημεία που πέρασε η φωτιά είναι αποκαρδιωτικές. Πολλά σπίτια, επιχειρήσεις αλλά και αυτοκίνητα έγιναν παρανάλωμα του πυρός, ενώ η έκταση που κάηκε εκτιμάται σε πάνω από 100.000 στρέμματα.

Η φωτιά, που ξεκίνησε το μεσημέρι της Κυριακής από τον Βαρνάβα, επεκτάθηκε ταχύτατα με τη βοήθεια των ισχυρών βορείων ανέμων προς τις νότιες περιοχές, φτάνοντας -χθες- μέχρι τα Βριλήσσια και το Πάτημα Χαλανδρίου, όπου και βρήκε τραγικό θάνατο μέσα σε βιοτεχνία μια 60χρονη γυναίκα.

Μεγάλες εκτάσεις κάηκαν σε Γραμματικό, Μαραθώνα, Νέα Μάκρη, Παλαιά και Νέα Πεντέλη, αλλά και στη νότια πλευρά της Πεντέλης, σε Άνω Βριλήσσια και Πάτημα Χαλανδρίου.

Την ίδια στιγμή, εκατοντάδες ζώα μεταφέρθηκαν σε δομές που δημιουργήθηκαν εκτάκτως.

Δείτε φωτογραφίες από Βριλήσσια και Πάτημα Χαλανδρίου:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments