Ελλάδα

Πάτημα Χαλανδρίου: Από κλαδί πεύκου πήρε φωτιά η βιοτεχνία όπου εργαζόταν η γυναίκα που απανθρακώθηκε

Πάτημα Χαλανδρίου: Από κλαδί πεύκου πήρε φωτιά η βιοτεχνία όπου εργαζόταν η γυναίκα που απανθρακώθηκε

Πηγή Φωτογραφίας: [371287] Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΜΕΝΗ ΣΟΡΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI)

Βρισκόταν στο μπάνιο τη στιγμή του πανικού και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εγκλωβίστηκε

Ένα κλαδί που έπεσε στη σκεπή της βιοτεχνίας φαίνεται πως ήταν αρκετό για να πάρει φωτιά η επιχείρηση στο Πάτημα Χαλανδρίου και από τα χαλιά που βρίσκονταν στο εσωτερικό να επεκταθεί γρήγορα, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί η γυναίκα, η οποία εντοπίστηκε απανθρακωμένη.

Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στο μπάνιο τη στιγμή του πανικού και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εγκλωβίστηκε και να μην μπορούσε να βγει, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο ΣΚΑΪ.

«Δούλευε 20 χρόνια σε εμάς» – Όσα λέει ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης

Ο κ. Κλέαρχος είναι ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης που τυλίχτηκε στις φλόγες στο Πάτημα Χαλανδρίου, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί μέσα και να χάσει τη ζωή της η άτυχη γυναίκα.

Μιλώντας στο MEGA, ο ιδιοκτήτης περιέγραψε τα όσα συνέβησαν: «Η καταστροφή αυτή έγινε χθες το μεσημέρι. Πώς έμεινε εδώ η γυναίκα δεν ξέρω. Δεν μπόρεσε να φύγει, εγκλωβίστηκε; Δεν ξέρω πώς έγινε. Εγώ ενημερώθηκα στις 4 η ώρα για τη φωτιά, αλλά δεν μπορούσα να ανέβω πάνω. Ήταν η Αστυνομία εδώ.

Πήρα τηλέφωνο μετά και ήρθε ένα πυροσβεστικό. Υπήρχε μία αδιαφορία από τα πυροσβεστικά. Για την κοπέλα ενημερώθηκα το βράδυ, όταν με πήραν τηλέφωνο και με ρώτησαν συγγενείς της πού είναι. Τότε καταλάβαμε.

Δούλευε 20 χρόνια σε εμάς. Ήταν παντρεμένη και είχε και δύο κόρες».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments