EDITOR'S PICK

Ποιο αυτοκίνητο βλέπει φαντάσματα στα νεκροταφεία -H ανατριχιαστική ανακάλυψη

Ποιο αυτοκίνητο βλέπει φαντάσματα στα νεκροταφεία -H ανατριχιαστική ανακάλυψη

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Ποιο αυτοκίνητο βλέπει φαντάσματα στα νεκροταφεία -H ανατριχιαστική ανακάλυψη

Τα μοντέλα της Tesla φαίνεται να έχουν πάντα τον τρόπο να προσελκύουν τα φώτα της δημοσιότητας. Τελευταίο τους "επίτευγμα" ένα βίντεο που κυκλοφόρησε, το οποίο έχει κάπως διφορούμενο αποτέλεσμα, αφού σε κάποιους προκαλεί ανατριχίλα και σε άλλους τους εξάπτει τη φαντασία.

Μπορεί το Cadillac Miller-Meteor του 1959 να ήταν το αυτοκίνητο των Ghostbusters στη δεκαετία του 1980, αλλά στη σημερινή εποχή μάλλον θα το άλλαζαν με ένα Tesla.

Τα μοντέλα της Tesla φαίνεται να έχουν πάντα τον τρόπο να προσελκύουν τα φώτα της δημοσιότητας. Τελευταίο τους “επίτευγμα” ένα βίντεο που κυκλοφόρησε, το οποίο έχει κάπως διφορούμενο αποτέλεσμα, αφού σε κάποιους προκαλεί ανατριχίλα και σε άλλους τους εξάπτει τη φαντασία.

Συγκεκριμένα, ένας κάτοχος Tesla που βρισκόταν κοντά στο σπίτι που αποτέλεσε την πηγή έμπνευσης για την ταινία θρίλερ “Conjuring”, μιας και βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, είχε μια ανατριχιαστική εμπειρία όταν οι αισθητήρες του αυτοκινήτου του άρχισαν να ανιχνεύουν πολλές ανθρώπινες φιγούρες σε ένα κοντινό νεκροταφείο. Αν και εμφανίστηκαν στην οθόνη του αυτοκινήτου, δεν ήταν, σύμφωνα με τα λεγόμενα του οδηγού, ορατές με γυμνό μάτι, προκαλώντας τρόμο στους επιβάτες, που άρχισαν να ουρλιάζουν.

BUY NOW

  • SUZUKI VITARA ΑΠΟ 20.580 ΕΥΡΩ

  • RENAULT CLIO ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 3.000 ΕΥΡΩ

  • LEASING ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ

  • ΟΙ ΝΕΕΣ MERCEDES ΜΕ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ 9.000 ΕΥΡΩ

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι αισθητήρες της Tesla φαίνεται να αντιλαμβάνονται το παραφυσικό. Ένα άλλο βίντεο από δύο χρόνια πριν δείχνει το σύστημα αυτόματου πιλότου του αυτοκινήτου να ανιχνεύει ανθρώπους αλλά και ένα σκύλο που δεν ήταν ορατά στον οδηγό.

Όπως είναι λογικό, τα συγκεκριμένα περιστατικά έχουν προκαλέσει κύμα συζητήσεων, με τη μια μεριά να αναφέρει ότι οι εξελιγμένοι αισθητήρες της Tesla αντιλαμβάνονται κάτι που οι άνθρωποι δεν μπορούν να δουν, και την άλλη να υποστηρίζει ότι υπάρχει μια πιο απλή εξήγηση.

Οι σκεπτικιστές επισημαίνουν ότι οι αισθητήρες της Tesla έχουν σχεδιαστεί για να ανιχνεύουν αντικείμενα και μερικές φορές μπορούν να παρερμηνεύσουν τα άψυχα πράγματα ή ακόμα και τις δυσλειτουργίες στο σύστημα ως ανθρώπους. Στην περίπτωση του πρόσφατου βίντεο, είναι πιθανό οι αισθητήρες του αυτοκινήτου να αντιλήφθηκαν σαν άτομα τις ταφόπλακες ή άλλα αντικείμενα στο νεκροταφείο. Ωστόσο, ο οδηγός, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι υπάλληλος της Tesla, επιμένει ότι οι φιγούρες κινούνταν και δεν μπορούσαν να εξηγηθούν από απλά σφάλματα αισθητήρων.

Μάλιστα, αναφέρει ότι δεν είναι κάποιο “Easter Egg” (έκφραση που χρησιμοποιείται για κρυμμένες λειτουργίες ή αντικείμενα) που έχει τοποθετήσει η εταιρεία στο όχημα, όπως π.χ. η εντολή για το άνοιγμα των θερμαινόμενων καθισμάτων ή η μετατροπή του δρόμου σε ουράνιο τόξο, εμπνευσμένο από το Mario Kart, για να κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερη την εμπειρία χρήσης του οχήματος.

Είτε πιστεύετε στα φαντάσματα είτε όχι, αυτά τα περιστατικά εγείρουν ενδιαφέροντα ερωτήματα σχετικά με τις δυνατότητες της τεχνολογίας. Άραγε οι αισθητήρες απλώς παρερμηνεύουν το περιβάλλον τους ή παρέχουν μια ματιά σε έναν κόσμο πέρα από την αντίληψή μας; Καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται όλο και περισσότερο, φαίνεται ότι στο μέλλον μπορεί να βρεθούμε μπροστά σε πιο εκπληκτικές και ίσως ακόμη και ανατριχιαστικές ανακαλύψεις.

Πηγή: carandmotorteam.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments