Ζώδια

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας [12/08] – [18/08]

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας [12/08] – [18/08]

Πηγή Φωτογραφίας: freepik, Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας [12/08] – [18/08]

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 12/08/2024 – 18/08/2024

Έχουμε μπροστά μας την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου και ξεκινάει το πιο ενδιαφέρον και επεισοδιακό κομμάτι του καλοκαιριού. Αυτή η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από τη σύνοδο Άρη-Δία που κορυφώνεται στις 14/08/2024, μια από τις πιο δυναμικές όψεις του μήνα. Ο πλανήτης της δράσης, της σεξουαλικότητας και της διεκδίκησης θα συναντηθεί με τον πλανήτη της τύχης, της αφθονίας και της επέκτασης στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων. Αυτή η όψη χαρίζει άπλετη αυτοπεποίθηση, δυναμισμό, ενέργεια και αισιοδοξία. Ο ερωτισμός και η σεξουαλική διάθεση θα εκτοξευθούν και θα νιώσουμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρουμε ρίσκα, για να προσεγγίσουμε ένα πρόσωπο ή για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα στην ερωτική μας ζωή. Από την άλλη πλευρά όμως, θα είναι πολύ εύκολο να παρασυρθούμε από την έξαψη της στιγμής και να οδηγηθούμε σε υπερβολές ή να κάνουμε επιπόλαιες επιλογές που μπορεί αργότερα να μετανιώσουμε. Είναι σημαντικό να ξέρουμε ποια είναι τα όρια μας και να λειτουργήσουμε με σύνεση και λογική. Στις 15/08/2024 ο Ερμής οπισθοχωρεί σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Λέοντα και αυτό σημαίνει ότι θα είμαστε πιο θερμοί, ενθουσιώδεις και δραματικοί στην επικοινωνία μας αλλά μπορεί να επανέλθουν στο προσκήνιο ζητήματα που μας απασχόλησαν μέσα στον Ιούλιο ή παρελθοντικές ιστορίες που καλούμαστε να τις επαναξιολογήσουμε. Ας μην ξεχνάμε ότι η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή θα ολοκληρωθεί στις 28/08/2024 και μέχρι τότε καλό θα είναι να αποφύγουμε βεβιασμένες κινήσεις ή οριστικές αποφάσεις. Στις 16/08/2024 πραγματοποιείται το τετράγωνο Άρη-Κρόνου, μια ζόρικη όψη που μπλοκάρει τη δράση μας και φέρνει εμπόδια και δυσκολίες που μπορεί με κάποιο τρόπο να μας κρατήσουν πίσω. Θα νιώσουμε ότι είναι δύσκολο να πάρουμε αυτό που θέλουμε στον έρωτα και στις σχέσεις μας και μπορεί να νιώσουμε ματαίωση και απογοήτευση. Nα θυμάστε ότι όσο πιο πολύ επιμένετε σε κάτι, τόσο πιο μεγάλη αντίσταση θα συναντήσετε, επομένως το καλύτερο που έχετε να κάνετε θα είναι να εστιάσετε σε όσα ήδη έχετε στο παρόν και να μην σπαταλάτε την ενέργεια σας σε άπιαστες καταστάσεις. Η εβδομάδα θα κλείσει με αναταραχές και εντάσεις αφού στις 18/08/2024 κορυφώνεται το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, μια όψη που φέρνει ανατροπές, ξεσπάσματα, προβλήματα στις μετακινήσεις και έντονο εκνευρισμό. Μπορεί να υπάρξουν αναπάντεχες συναντήσεις ή απρόσμενες εξελίξεις που θα κλονίσουν την ηρεμία σας. Προσέξτε ιδιαίτερα τις επαφές, τις συζητήσεις και τις μετακινήσεις σας και μην επενδύετε σε νέες γνωριμίες ή επανασυνδέσεις που γίνονται τώρα γιατί μπορεί να μην έχουν την εξέλιξη που επιθυμείτε.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή χαρακτηρίζεται από θάρρος, δυναμισμό και έντονη επικοινωνιακή διάθεση στο ξεκίνημα της αφού στις 14/08 κορυφώνεται η δυναμική σύνοδος Άρη-Δία στους Δίδυμους. Θα νιώσετε την επιθυμία να δράσετε, να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο ή να στείλετε ένα τολμηρό μήνυμα και να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας χωρίς κανένα φίλτρο. Η κοινωνική ζωή θα είναι στο επίκεντρο και μπορεί κάποιοι από εσάς μπορεί να κάνετε μια νέα, ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σας γεμίσει έξαψη και ενθουσιασμό. Ωστόσο, καλό θα είναι να μετριάσετε τον παρορμητισμό σας και να μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις αφού ο Κρόνος καραδοκεί. Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου στις 16/08 μπορεί να φέρει ματαίωση στα σχέδια σας αφού δεν θα λάβετε την ανταπόκριση που θα θέλατε. Είναι λοιπόν σημαντικό να συγκρατηθείτε και να μην κάνετε υπερβολικές δηλώσεις που μπορεί να μετανιώσετε. Αξιολογήστε προσεκτικά τα δεδομένα που έχετε και πάρτε αποφάσεις βασισμένες στη λογική. Επιπλέον, αυτή η όψη μπορεί να φέρει προβλήματα στη συνεννόηση και στις μετακινήσεις σας, επομένως προσπαθήστε να είστε όσο πιο οργανωμένοι γίνεται. Από τις 15/08 ο Ερμής οπισθοχωρεί σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Λέοντα και μέχρι τις 28/08 οι ερωτικές σας σχέσεις θα μπουν σε μια διαδικασία επαναξιολόγησης και αναθεώρησης. Δεν αποκλείεται να αναζωπυρωθεί μια ερωτική φλόγα, να έχετε επιστροφές ατόμων από το παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Από αυτή την εβδομάδα, και συγκεκριμένα από τις 15/08, ο ανάδρομος Ερμής οπισθοχωρεί στο ζώδιο του Λέοντα και αυτό σημαίνει ότι μέχρι τις 28/08 θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα ζητήματα σπιτιού και οικογενειακής ζωής. Κάποιοι από εσάς θα σκεφτείτε το ενδεχόμενο μιας μετακόμισης ή μιας συγκατοίκησης αλλά δεν αποκλείεται να προκύψουν προβλήματα και παρεξηγήσεις με το σύντροφο σας ή με κοντινά σας πρόσωπα. Θα είναι σε γενικές γραμμές ένα πιο εσωστρεφές διάστημα για εσάς, κατά το οποία θέλετε να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που έχετε οικειότητα και θα αποφύγετε τα ρίσκα και τις ανάλαφρες κοινωνικές επαφές. Είναι επίσης μια περίοδος κατά την οποία θα αναθεωρήσετε σχέσεις και θα επανεξετάσετε το παρελθόν σας, καθώς και τις προσωπικές σας ανάγκες. Θα αναλογιστείτε τι είναι αυτό που σας προσφέρει ασφάλεια και σταθερότητα και πάνω απ’ όλα εάν αισθάνεστε ασφαλείς μέσα στη σχέση σας και στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Καλό θα είναι όμως να μην επιτρέψετε στις αναμνήσεις ή στα φαντάσματα του παρελθόντος να σας κατακλύσουν και να σας οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές. Στις 18/08 το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού είναι μια όψη που φέρνει απρόοπτα ή εντάσεις και συγκρούσεις που θα  έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην ψυχολογία σας. Θα είναι λοιπόν ένα Σαββατοκύριακο ανατροπών, απρόβλεπτων εξελίξεων και συναισθηματικών εντάσεων, επομένως χρειάζεται να δείξετε ψυχραιμία. Επιπλέον καλό θα είναι να αποφύγετε αποφάσεις ή συζητήσεις που αφορούν ζητήματα σπιτιού και οικογένειας

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή η εβδομάδα σας βάζει στο επίκεντρο των εξελίξεων, αγαπητοί Δίδυμοι, αφού στις 14/08 θα φιλοξενήσετε τη δυναμική σύνοδο Άρη-Δία. Αυτή η όψη σας δίνει το κίνητρο να χαράξετε τη δική σας πορεία και να θέσετε τους δικούς σας κανόνες στο ερωτικό παιχνίδι και στις σχέσεις σας. Οι επιθυμίες σας τώρα είναι πολύ έντονες και θα τολμήσετε να βγείτε μπροστά και να διεκδικήσετε αυτά που σας αξίζουν με θάρρος, αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Επιπλέον, η σεξουαλική διάθεση θα είναι στα ύψη και αρκετοί από εσάς θα ζήσετε καυτές ερωτικές στιγμές. Από την άλλη πλευρά όμως, το τετράγωνο με τον Κρόνο μπορεί να φέρει εμπόδια ειδικά εάν φερθείτε παρορμητικά και επιπόλαια. Μπορεί λοιπόν εσείς από την πλευρά σας να έχετε όλη την καλή διάθεση να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα ή να αναζωπυρώσετε μια κατάσταση, αλλά να συναντήσετε δυσκολίες ή να αντιμετωπίσετε μια ψυχρή και απόμακρη συμπεριφορά, γεγονός που μπορεί να σας απογοητεύσει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορείτε να βρεθείτε μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι όπου καλείστε να πάρετε κομβικές αποφάσεις. Ίσως θα πρέπει να ξεπεραστούν κάποια πιο πρακτικά ζητήματα για να πάρετε αυτό που θέλετε, όμως σε κάθε περίπτωση δεν θα πρέπει να το βάλετε κάτω. Χρειάζεται προσήλωση στον στόχο και στρατηγικά βήματα και να είστε σίγουροι ότι στο τέλος θα ανταμειφθείτε. Από τις 15/08 ο κυβερνήτης σας Ερμής θα οπισθοχωρήσει στον Λέοντα και μέχρι τις 28/08 θα δημιουργήσει βραχυκύκλωμα στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Καλό θα είναι λοιπόν να οπλιστείτε με υπομονή και να είστε προετοιμασμένοι για παρεξηγήσεις, μπερδέματα και ασυνεννοησίες. Προσέξτε επίσης τις μετακινήσεις σας και διπλοτσεκάρετε όσα οργανώνετε στις διακοπές σας για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως. Η εβδομάδα θα κλείσει με το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, μια όψη που φέρνει αναπάντεχες εξελίξεις που θα σας ταρακουνήσουν ή αποκαλύψεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα. Είναι επίσης πιθανό να έχετε κάποιες απρόοπτες γνωριμίες σε ένα ταξίδι ή συναντήσεις με άτομα που είχατε να δείτε καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, ο Άρης και ο Δίας θα συναντηθούν στο ζώδιο των Διδύμων, σε ένα πιο κρυφό και σκοτεινό τομέα του ωροσκοπίου σας και αυτό σημαίνει ότι θα ταρακουνηθείτε σε ένα πιο ψυχολογικό επίπεδο. Είναι μια εβδομάδα που αναμοχλεύει τα βαθύτερα συναισθήματα σας και σας καλεί να βρείτε την εσωτερική δύναμη που βρίσκεται μέσα σας. Πρόκειται για μια περίοδο ενδοσκόπησης όπου θα κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας και θα καταφέρετε να αντιμετωπίσετε φόβους και ανασφάλειες που μπορεί μέχρι τώρα να σας κρατούσαν πίσω. Μπορεί να προτιμήσετε αυτές τις ημέρες να απομονωθείτε και να αποφύγετε τις κοινωνικές επαφές αλλά δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να έχετε κρυφές επαφές και συναντήσεις. Καλό θα είναι βέβαια να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί μπορεί να αποκαλυφθείτε ή να εκτεθείτε με κάποιο τρόπο. Από τις 15/08 ο Ερμής οπισθοχωρεί σε ανάδρομη πορεία στον Λέοντα και αυτό σημαίνει ότι μέχρι τις 28/08 θα σας απασχολήσουν πιο πρακτικά ή οικονομικά ζητήματα που χρειάζεται να διευθετηθούν γιατί αλλιώς μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις και παρεξηγήσεις μέσα στη σχέση σας. Η εβδομάδα θα κλείσει με το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού στις 18/08, μια όψη που φέρνει αψυχολόγητα ή ακραία ξεσπάσματα, ειδικά εάν μέσα στο προηγούμενο διάστημα είχαν καταπιεστεί σκέψεις και συναισθήματα.

ΛΕΩΝ

Αυτή η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από τη δυναμική σύνοδο Άρη-Δία στις 14/08, μια όψη που θα είναι αρκετά βοηθητική για εσάς αφού ενισχύει την κοινωνική σας ζωή και σας δίνει το κίνητρο να βάλετε καινούργιους ανθρώπους στην καθημερινότητα σας. Επιπλέον, θα βρείτε το θάρρος να εμπλακείτε σε καινούργιες παρέες και ομάδες που θα σας ενθουσιάσουν, θα σας ανανεώσουν και θα δώσουν καινούργιο νόημα στη ζωή σας. Θα ανθίσουν οι γνωριμίες από το διαδίκτυο, ενώ δεν αποκλείεται μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε κάτι ερωτικό. Ωστόσο, το τετράγωνο με τον Κρόνο μπορεί να φέρει στην επιφάνεια απωθημένα, φοβίες και ανασφάλειες που μπορεί να σαμποτάρουν τις σχέσεις σας και να δημιουργήσουν ρήξεις. Από τις 15/08 ο ανάδρομος Ερμής οπισθοχωρεί στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι μέχρι τις 28/08 θα μπείτε σε μια διαδικασία αναθεώρησης και επαναξιολόγησης των επιλογών σας αλλά και των «θέλω» σας. Μπορεί να σας απασχολήσουν ξανά κάποια ζητήματα που προέκυψαν μέσα στον Ιούλιο ή να έρθουν στο προσκήνιο εκκρεμότητες με το παρελθόν. Οπλιστείτε με υπομονή γιατί δεν θα λείψουν οι παρεξηγήσεις, τα μπερδέματα και οι καθυστερήσεις. Η εβδομάδα θα κλείσει με το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, μια όψη που μιλάει για εντάσεις, απρόοπτα και ξεσπάσματα. Κάποιες αναπάντεχες εξελίξεις ή αποκαλύψεις μπορεί να φέρουν τα πάνω-κάτω και δεν αποκλείεται να έχετε κάποιες απρόσμενες επαφές ή συναντήσεις. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα είναι να αξιολογήσετε τις καταστάσεις με λογική και να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ή να πάρετε αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή θα είναι μια ζόρικη εβδομάδα για εσάς, αγαπητοί Παρθένοι, αφού μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε σημαντικά διλήμματα  και να νιώσετε αρκετά πιεσμένοι. Στις 14/08 κορυφώνεται η σύνοδος Άρη-Δία, μια όψη που δίνει μεγάλη ώθηση στην καριέρα σας και σας βοηθάει να πετύχετε τους στόχους σας ή να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα. Κάποιοι από εσάς παίρνετε μια προαγωγή, αναλαμβάνετε καινούργιες ευθύνες ή μια θέση που θα έχει αρκετό τρέξιμο και απαιτήσεις. Από την άλλη πλευρά όμως, το τετράγωνο του Κρόνου από τους Ιχθύς σας διχάζει και μπορεί να φέρει εμπόδια και πιέσεις από το ταίρι σας. Θα νιώσετε ότι οι επιθυμίες είναι αντικρουόμενες και μπορεί λοιπόν να δυσκολευτείτε να κρατήσετε τις ισορροπίες ανάμεσα στην καριέρα και στην προσωπική σας ζωή. Είναι επίσης πιθανό ένας από τους δύο να επιθυμεί μια πιο ουσιαστική δέσμευση αλλά ταυτόχρονα να υπάρχουν αμφιβολίες και ανασφάλειες ή πρακτικά εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα είναι να ρίξετε τους τόνους και να αποφύγετε τις συγκρούσεις και τις επιπόλαιες κινήσεις. Να θυμάστε όσο πιο πολύ πιέζετε μια κατάσταση, τόσο μεγαλύτερη αντίσταση θα συναντάτε από τους άλλους. Από τις 15/08 ο κυβερνήτης σας ο Ερμής εγκαταλείπει προσωρινά το ζώδιο σας και οπισθοχωρεί στον Λέοντα σε ανάδρομη πορεία μέχρι τις 28/08. Αυτή η θέση μπορεί να σας κάνει πιο εσωστρεφείς αλλά σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ενδοσκόπηση και να αντιμετωπίσετε φοβίες, απωθημένα και να βάλετε σε μια τάξη καταπιεσμένες σκέψεις και συναισθήματα.

ΖΥΓΟΣ

Εσείς ανήκετε στους πιο ευνοημένους αυτής της εβδομάδας, αφού στις 14/08 κορυφώνεται η δυναμική σύνοδος Άρη-Δία στο συμβατό για εσάς ζώδιο των Διδύμων. Αυτή η όψη σας χαρίζει αισιοδοξία, ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση και θα νιώσετε ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα. Θα βρείτε το κίνητρο να πάρετε πρωτοβουλίες, να ρισκάρετε και να μπείτε σε καινούργιες περιπέτειες που θα σας ανανεώσουν. Είναι η ευκαιρία να ταξιδέψετε και να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες με άτομα που θα σας ανοίξουν καινούργιους ορίζοντες και θα σας βγάλουν από τη ζώνη ασφαλείας. Ωστόσο, έχετε στο μυαλό σας ότι το τετράγωνο με τον Κρόνο από τους Ιχθύς στις 16/08 μπορεί να βάλει φρένο στα σχέδια σας, να φέρει υποχρεώσεις ή πρακτικά εμπόδια που μπορεί με κάποιο τρόπο να σας κρατήσουν πίσω. Από τις 15/08 ο ανάδρομος Ερμής οπισθοχωρεί στο ζώδιο του Λέοντα και μέχρι τις 28/08 σας βάζει σε μια διαδικασία αναθεώρησης των φιλικών σας σχέσεων και των κοινωνικών σας συναναστροφών. Μπορεί λοιπόν μέσα σε αυτό το διάστημα να αλλάξετε γνώμη για ένα πρόσωπο ή να υπάρξουν αντιπαραθέσεις και ασυνεννοησίες με το σύντροφο σας, έναν φίλο ή ένα πρόσωπο που επικοινωνείτε μέσω διαδικτύου. Είναι επίσης πιθανό να επανέλθει στο προσκήνιο ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή να δείτε κάποιον/α που είχατε να δείτε καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από έντονα πάθη και αυξημένη σεξουαλική διάθεση αφού στις 14/08 ο Άρης και ο Δίας θα συναντηθούν στο ζώδιο των Διδύμων. Αυτή η δυναμική σύνοδος φέρνει έντονες συναισθηματικές εμπειρίες ή επαφές με ανθρώπους που θα σας αγγίξουν σε βάθος. Οι επιθυμίες σας τώρα θα είναι πανίσχυρες και δεν θα συμβιβαστείτε με επιφανειακές σχέσεις ή με καταστάσεις που δεν εμπεριέχουν έντονο συναίσθημα και ουσία. Θέλετε να κατακτήσετε ολοκληρωτικά το άτομο που έχετε απέναντι σας και είστε ικανοί να φτάσετε στα άκρα για να το πετύχετε. Ωστόσο, το τετράγωνο του Κρόνου στις 16/08 μπορεί να φέρει εμπόδια στον δρόμο σας που μπορεί να σας αποθαρρύνουν. Μπορεί να συναντήσετε ψυχρότητα από ένα πρόσωπο ή να υπάρξουν κάποια προβλήματα που θα σας απομακρύνουν και θα δοκιμάσουν την σχέση σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να νιώσετε πιεσμένοι ή ότι οι επιθυμίες σας συγκρούονται με τα θέλω του συντρόφου σας. Προσπαθήστε να ακολουθήσετε τη φωνή της λογικής και μην επιτρέψετε σε φοβίες, ανασφάλειες και εμμονές απωθημένα από το παρελθόν να σαμποτάρουν τη σύνδεση σας με το άλλο πρόσωπο. Η εβδομάδα θα κλείσει με το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού στις 18/08, μια όψη που φέρνει αστάθεια και απρόοπτα. Μπορεί να υπάρξουν απρόσμενες συναντήσεις, ξεσπάσματα ή αποκαλύψεις που θα κλονίσουν την ατμόσφαιρα και θα δημιουργήσουν εντάσεις. Μην βιαστείτε να επενδύσετε σε γνωριμίες και επαφές που μπορεί να σας ενθουσιάσουν αλλά δεν έχουν να σας προσφέρουν κάτι ουσιαστικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή θα είναι μια επεισοδιακή εβδομάδα για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αφού στις 14/08 ο Άρης και ο κυβερνήτης σας ο Δίας θα συναντηθούν στην ίδια μοίρα στο ζώδιο των Διδύμων. Αυτή η σύνοδος σας καλεί να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στα προσωπικά σας, είτε αυτό σημαίνει να μπείτε σε μια καινούργια σχέση, είτε να ανανεώσετε μια ήδη υπάρχουσα κατάσταση. Εάν λοιπόν ανήκετε στους αδέσμευτους, οι ημέρες αυτές φέρνουν γνωριμίες, κατακτήσεις και έντονες εμπειρίες. Οι ημέρες αυτές σας καλούν να βγείτε μπροστά, να πάρετε πρωτοβουλίες ή για να πάρετε μια τολμηρή απόφαση που θα σας βγάλει από τη στασιμότητα. Ωστόσο, καλό θα είναι να έχετε λάβει υπόψη σας τις συνέπειες των πράξεων σας και να δράσετε με πλάνο και λογική μιας και το τετράγωνο του Άρη-Κρόνου στις 16/08 σας προσγειώνει στην πραγματικότητα και σας υπενθυμίζει ότι οι παρορμητικές κινήσεις δεν θα οδηγήσουν πουθενά. Οι σχέσεις σας δοκιμάζονται κάτω από αυτή την επιρροή και μπορεί να συγκρουστείτε ή να απομακρυνθείτε από ένα πρόσωπο. Το κλίμα θα είναι βαρύ και μπορεί να νιώσετε ότι θέλετε διαφορετικά πράγματα ή ότι το άτομο που έχετε απέναντι σας, δεν συμμερίζεται τις επιθυμίες σας. Αποφύγετε λοιπόν αυτές τις ημέρες να επιλύσετε σημαντικά προβλήματα στη σχέση σας ή να επενδύσετε σε άτομα που δεν είναι αξιόπιστα και δεν σας προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά. Από τις 15/08 ο ανάδρομος Ερμής οπισθοχωρεί στο ζώδιο του Λέοντα όπου θα παραμείνει μέχρι τις 28/08. Αυτή θα είναι σε γενικές γραμμές μια πιο φιλική θέση για εσάς που μπορεί όμως να φέρει προβλήματα ή καθυστερήσεις σε ταξίδια. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε ξανά επαφές με άτομα που βρίσκονται μακριά και είχαν απομακρυνθεί από τη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν και βρισκόμαστε στον πιο καυτό μήνα του καλοκαιριού, είναι γεγονός ότι εσείς μπορεί να μην βρίσκεστε στην πιο ανάλαφρη και ξέγνοιαστη φάση αφού μπορεί να είστε κάπως πιεσμένοι με τα επαγγελματικά ή να τρέχετε με καθημερινές υποχρεώσεις που σας δημιουργούν ένταση και άγχος. Από τις 15/08 ο ανάδρομος Ερμής οπισθοχωρεί στον Λέοντα και μέχρι τις 28/08 θα σας δώσει την ευκαιρία να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας και να κάνετε πιο ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σας ή με το άτομο που έχετε απέναντι σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανοίξετε τα εσώψυχα σας ο ένας στον άλλον και να μιλήσετε για καταπιεσμένα συναισθήματα ή σκοτεινές σκέψεις που δεν έχετε εκμυστηρευτεί μέχρι τώρα. Ωστόσο, μπορεί να βγουν στην επιφάνεια δεύτερες σκέψεις, φοβίες, ανασφάλειες ή απωθημένα που μπορεί να σαμποτάρουν τη σχέση σας. Καλό θα είναι λοιπόν να μιλήσετε ανοιχτά και με ειλικρίνεια για όσα σας βασανίζουν και να μην κάνετε υποθετικά σενάρια στο μυαλό σας. Στις 18/08 το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού μπορεί να φέρει απρόβλεπτες εξελίξεις, ενώ δεν αποκλείεται να έχετε μια καινούργια γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει και θα σας εξιτάρει ερωτικά αλλά θα έχει σύντομη διάρκεια. Μην βιαστείτε λοιπόν να επενδύσετε σε μια κατάσταση που δεν έχει ουσία ή σε ένα πρόσωπο που δεν φέρεται με συνέπεια. Προσοχή επίσης στην επικοινωνία με το ταίρι σας γιατί μπορεί εύκολα να εμπλακείτε σε αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια ακραία ερωτική εβδομάδα ξεκινάει για εσάς αφού στις 14/08 κορυφώνεται η σύνοδος Άρη-Δία στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων. Αυτή η όψη σας χαρίζει αυτοπεποίθηση και θάρρος και θα νιώσετε την επιθυμία να μπείτε δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι και να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Ετοιμαστείτε λοιπόν για παθιασμένες καταστάσεις, κατακτήσεις και νέους έρωτες που θα σας βοηθήσουν να ξαναβρείτε τον εαυτό σας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, θα έχετε την ευκαιρία να αναθερμάνετε τη σχέση σας και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να σκεφτείτε το ενδεχόμενο ενός απογόνου. Ωστόσο, το τετράγωνο Άρη-Κρόνου στις 16/08 μπορεί να σας αποθαρρύνει γιατί φέρνει εμπόδια ή πρακτικά προβλήματα που καλείστε να διευθετήσετε. Είναι σημαντικό αυτές τις ημέρες να δράσετε ρεαλιστικά και να αποφύγετε τις επιπολαιότητες γιατί μπορεί στην πορεία να προσγειωθείτε λίγο απότομα στην πραγματικότητα. Από τις 15/08 ο ανάδρομος Ερμής οπισθοχωρεί στον Λέοντα και μέχρι τις 28/08 μπορεί να υπάρξουν ασυνεννοησίες, παρεξηγήσεις και μπερδέματα μέσα στη σχέση σας. Η επικοινωνία βραχυκυκλώνει και θα είναι δύσκολο να βρείτε κοινή γραμμή με το ταίρι σας. Επιπλέον, θα είναι ένα διάστημα αναθεώρησης και επαναξιολόγησης των σχέσεων σας και μπορεί να αλλάξετε γνώμη σχετικά με ένα πρόσωπο ή να δείτε τις καταστάσεις μέσα από ένα εντελώς διαφορετικό πρίσμα. Σε κάθε περίπτωση, αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις ή να μπείτε σε μια καινούργια σχέση χωρίς να έχετε ζυγίσει προσεκτικά τα δεδομένα. Η εβδομάδα κλείνει με το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, μια όψη που φέρνει εντάσεις και συγκρούσεις μέσα στις σχέσεις σας και στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Δεν αποκλείεται επίσης να έχετε μια αναπάντεχη συνάντηση ή επιστροφές ατόμων από το παρελθόν που θα σας αναστατώσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από τη δυνατή σύνοδο Άρη-Δία στους Δίδυμους, μια όψη που μπορεί να σας αναστατώσει συναισθηματικά ή να φέρει εντάσεις μέσα στο σπίτι και στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση με το σύντροφο ή με ένα κοντινό σας πρόσωπο αφού θα βγουν στην επιφάνεια όλες οι καταπιεσμένες επιθυμίες ή εκείνα τα συναισθήματα που δεν τολμούσατε να εκφράσετε. Κάποιοι από εσάς μπορεί αυτές τις ημέρες να αποφασίσετε να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα όπως να μετακομίσετε ή να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας. Σε όποια φάση ζωής κι αν βρίσκεστε, το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο από το ζώδιο σας στις 16/08 σας υπενθυμίζει ότι πρέπει να φερθείτε με ωριμότητα και λογική και να μην πάρετε παρορμητικές αποφάσεις. Ο Κρόνος έρχεται να δοκιμάσει τις συναισθηματικές σας σχέσεις και μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με διλήμματα. Ίσως να νιώσετε ότι οι επιθυμίες σας συγκρούονται με τα «πρέπει» ή να προκύψουν εμπόδια που θα σας απομακρύνουν από ένα πρόσωπο. Μπορεί να νιώσετε την επιθυμία να αναμοχλεύσετε το παρελθόν και να επαναπροσεγγίσετε ένα πρόσωπο αλλά κάτι τέτοιο δεν θα έχει το αποτέλεσμα που θέλετε. Γενικώς, θα είναι δύσκολο να πάρετε αυτό που θέλετε και μπορεί να νιώσετε απογοήτευση και ματαίωση. Είναι λοιπόν μια εβδομάδα κατά την οποία τσεκάρονται τα όρια σας, επομένως προσπαθήστε να μην πιέσετε τις καταστάσεις παραπάνω από όσο πρέπει. Αντί να κλειστείτε στον εαυτό σας και να απομονωθείτε, ελάτε πιο κοντά με εκείνους τους ανθρώπους που σας προσφέρουν ασφάλεια και σας έχουν αποδείξει το ενδιαφέρον τους.

Πηγή: asibiliou.gr–ΣΟΦΙΑ ΤΣΙΡΩΝΑ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments