Αθλητισμός

ΑΕΚ ενατίον ΝΟΑ: Αποκλεισμός σοκ για την Ένωση και πρόωρο αντίο

ΑΕΚ ενατίον ΝΟΑ: Αποκλεισμός σοκ για την Ένωση και πρόωρο αντίο

Πηγή Φωτογραφίας: [371324] CONFERENCE LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / AEK - NOA (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Η ΑΕΚ είχε τις ευκαιρίες για να ανατρέψει το 3-1 με το οποίο είχε ηττηθεί στον πρώτο αγώνα

Η ΑΕΚ είχε τις ευκαιρίες για να ανατρέψει το 3-1 με το οποίο είχε ηττηθεί στον πρώτο αγώνα αλλά δεν τις αξιοποίησε, με συνέπεια να νικήσει μόνο με 1-0 και να αποκλειστεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League από… κάποια Νόα από την Αρμενία, μένοντας εκτός Ευρώπης από τον Αύγουστο.

Η λογική έλεγε ότι η Ένωση θα έμπαινε δυνατά στο ματς με στόχο ένα γρήγορο γκολ και θα μπορούσε όντως να το πετύχει στο 3′, όταν ο Τσούμπερ έκλεψε τη μπάλα και βγήκε τετ α τετ με τον Τσαντσάρεβιτς, ο οποίος όμως είπε «όχι».

Δύο λεπτά μετά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέκρουσε και την κεφαλιά του Ρότα μετά τη σέντρα του Μάνταλου, με τους «κιτρινόμαυρους» να πιέζουν συνεχώς και τη Νόα να είναι, όπως αναμενόταν, σε θέση άμυνας. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα το ήξερε ότι αυτή θα ήταν η εικόνα του παιχνιδιού και έψαχνε τον τρόπο για να φτάσει στο γκολ που θα την έφερνε πιο κοντά στην ανατροπή και στην πρόκριση.

Με την έναρξη του δεύτερου ο Ματίας Αλμέιδα έβγαλε Λιούμπισιτς και Σιμάνσκι και έβαλε Λαμέλα και Πινέδα ενισχύοντας επιθετικά την ομάδα του, η οποία όμως δεν ήταν καλή… Η Ένωση δεν πατούσε καλά και στο 56′ λίγο έλειψε να έρθει το σοκ στην OPAP Arena αφού ο Μανβελεγιάν με πλασέ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι!

Τελικά οι Αρμένιοι δεν σκόραραν, αυτό όμως δεν έκανε καμία διαφορά για την ΑΕΚ από τη στιγμή που δεν μπορούσε να σκοράρει ούτε η ίδια. Ο Αλμέιδα συνέχισε τις αλλαγές ψάχνοντας τη λύση αλλά τα λεπτά περνούσαν με τον δικέφαλο αετό να μην είναι καλός και να μην μπορεί να απειλήσει, μέχρι που ήρθε το τελευταίο 20λεπτο.

ΑΕΚ: Στρακόσα, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Πήλιος (70′ Χατζισαφί), Σιμάνσκι (46′ Πινέδα), Μάνταλος, Λιούμπισιτς (46′ Λαμέλα), Γκατσίνοβιτς (64′ Κοΐτα), Ελίασον (64′ Φερνάντες), Τσούμπερ.

Νόα: Τσαντσάρεβιτς, Σίλβα, Μιλίκοβιτς, Θοράρινσον, Πάμπλο, Γκάμπος (63′ Τσινάρι), Σανγκαρέ (74′ Μουραντιάν), Μανβελεγιάν (74′ Ομάρ), Πινσόν, Φερέιρα (63′ Αβανεσιάν), Γκρεγκόριο (63′ Αίας).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments