Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ετοιμάζουν νέα πρόταση οι Πορτογάλοι της Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη

Παναθηναϊκός: Ετοιμάζουν νέα πρόταση οι Πορτογάλοι της Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi//Παναθηναϊκός: Ετοιμάζουν νέα πρόταση οι Πορτογάλοι της Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη

Από την αρχή του καλοκαιριού έχουν γραφτεί πολλά για τον διεθνή Έλληνα φορ

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να απέρριψε πρόταση 27 εκατ. ευρώ από τη Λέστερ για τον Φώτη Ιωαννίδη, δείχνοντας ότι δεν θέλει να τον πουλήσει, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας όμως δεν πτοείται και θα επανέλθει μετά τη ρεβάνς των «πράσινων» με τον Άγιαξ.

Από την αρχή του καλοκαιριού έχουν γραφτεί πολλά για τον διεθνή Έλληνα φορ και για το ενδιαφέρον που υπάρχει από ομάδες του εξωτερικού, με τον Παναθηναϊκό να απορρίπτει όλες τις προτάσεις και να επιμένει ότι ο παίκτης δεν είναι προς πώληση.

Αυτό οι «πράσινοι» το… φώναξαν δυνατά λέγοντας «όχι» στα 27 εκατ. ευρώ της Λέστερ, αλλά αν θέλει να κρατήσει τον Ιωαννίδη θα πρέπει να πει ακόμη ένα «όχι», στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας αυτή τη φορά. Όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ η Record, οι Πορτογάλοι θα επανέλθουν με νέα, βελτιωμένη, πρόταση μετά τη ρεβάνς με τον Άγιαξ, ελπίζοντας ότι αυτή τη φορά θα λάβουν θετική απάντηση.

Την ίδια ώρα, πάντως, υπάρχουν και ρεπορτάζ που θέλουν τη Σπόρτινγκ να είναι σε συζητήσεις με τη Μπαρτσελόνα για τον 19χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό Βίτορ Ρόκε, ο οποίος είναι πολύ ακριβός αν αναλογιστούμε ότι οι Ισπανοί τον αγόρασαν από την Ατλέτικο Παραναένσε δίνοντας 40 εκατ. ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments